Şehit polis son yolculuğuna uğurladı;

Şehit polis son yolculuğuna uğurladı

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Samsun Vali Vekili Hasan Öztürk, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve protokol üyeleri, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı YEDAŞ kavşağında meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli Polis Memuru Mustafa Ata Traş'ın cenaze törenine katılarak, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi....

Resim

DUALARLA UĞURLANDI

Samsun'da görev başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan Yunus polisi Mustafa Ata Traş'ın cenazesi Büyük Cami'de kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun'un Atakum ilçesinde görev başındayken trafik kazası sonucu şehit düşen Yunus Polisi Mustafa Ata Traş'ın cenazesi dualar eşliğinde ebediyete uğurlandı.

Şehit polis memuru Mustafa Ata Traş için İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören yapıldı. Traş’ın görev arkadaşları ve polislerin katıldığı cenaze töreninde ilk önce saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Traş’ın özgeçmişi okundu.

Resim

8 YILDIR SAMSUN'DA GÖREV YAPIYORDU

Mersin doğumlu Mustafa Ata Traş’ın 2004 yılında KTÜ sınıf öğretmenliği bölümünden mezun olduğu ve 2006’da Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünden mezun olarak 2007 yılında Van’da göreve başladığı belirtildi. 2015 yılından itibaren Samsun’da görev yapan Traş’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Törende özgeçmişinin okumasının ardından Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından dua okundu ve helallik alındı.

Şehit polis Ata Traş'ın cenazesi daha sonra Büyük Cami'ye getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından şehit polis Traş'ın cenazesi son yolculuğuna uğurlandı.

Resim

GERİDE İKİ ÇOCUĞU VE GÖZÜ YAŞLI EŞİ KALDI

Törene Samsun Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Samsun İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 19 Mayıs Polis MYO Müdürü Ogün Şahin, Sinop Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, polisler ve şehidin yakınları katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum