İmam hatip öğrencileriyle iftar;

İmam hatip öğrencileriyle iftar

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Kayserililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği koordinesinde Akdeniz ilçesinde bulunan Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde misafir edilen depremzede vatandaşlar ve öğrenciler için düzenlenen iftar programına katıldı....

Resim

ÖĞRENCİLERLE İFTAR BEREKETİNİ PAYLAŞTI

Programda bir konuşma gerçekleştiren Vali Pehlivan, "Bugün sizlerle bu iftar sofrasında buluşmamıza vesile olan Kaymakamlığımıza, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Kayserililer Derneğine teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Ramazanımız mübarek olsun” dedi.

Üst üste depremler yaşandığını hatırlatan Vali Pehlivan, “Can kayıplarımız oldu, şehirlerimiz yıkıldı. 11 il çok ağır bir şekilde bu depremlerden etkilendi. Ben burada bulunan ailelerimize ve onları şahsında depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimi, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza, deprem şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Resim

ALLAH ÜLKEMİZİ AFETLERDEN KORUSUN!

Vali Pehlivan, “Devletimiz, milletimiz kenetlenmiş durumda. 81 vilayette yaşayan 85 milyon vatandaşımız duyarlılık gösteriyor, destek veriyor. Yıkılan şehirlerimiz devletimiz tarafından yeniden inşa edilmeye başlandı.  Bu büyük afetin yaraları, büyük bir dayanışmayla, yardımlaşmayla sarılıyor. Allah ülkemizi afetlerden korusun. İştiraklerinizden dolayı teşekkür ediyor, Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum." dedi.

Vali Pehlivan, iftardan sonra okulun kapalı spor salonu binasında misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret ederek, Kaymakam Şener'den sağlık, barınma, iaşe, eğitim ve diğer tüm ihtiyaçlarına yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

İftar programına Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mikail Eren, kurum müdürleri, Mersin Kayserililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Alpar, Liman-iş Sendikası Mersin Şubesi yönetimi, öğrenciler ve depremzede vatandaşlar katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum