Üreticilere dağıtılan kovanlar meslek lisesinden;

Üreticilere dağıtılan kovanlar meslek lisesinden

Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için meslek lisesine yaptırılan kovanları vatandaşlara teslim etti....

Resim

KOVANLAR BAL ÜRETİCİLERİYLE BULUŞTU

Susurluk Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı olarak Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 540 adet arı kovanı yaptırdı.

İhtiyaç sahibi vatandaşların gelir elde etmesi, arıcılığın ve bal üretiminin arttırılması amacıyla kovanlar 108 vatandaşa Kaymakam Muammer Köken, protokol üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen törenle teslim edildi.

Bugüne kadar toplam 2320 adet kovan dağıtılırken, 286 vatandaşın arıcılığa başlaması ya da mevcut kovanlarının sayısının arttırılmasına yardım olundu.

Resim

NE MUTLU BİZE!

“Meslek lisesi memleket meselesi” diyen Kaymakam Muammer Köken, “Susurluklu 108 çiftçimize 5’er kovan (540 adet) dağıtarak 4000’lerde olan kovan sayısını 2 yılda 2320 kovan dağıtarak, vatandaşımızın kendisinin de edinimleriyle 6500’ün üzerine çıkarttık...Ne mutlu bize!” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum