Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Şehit Aileleri Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı.;

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Şehit Aileleri Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Kentte incelemeler yaparak halkın taleplerini ve problemlerini dinledi....

Vali Masatlı, asrın felaketinde hayatını kaybeden deprem şehitleri için İskenderun Ulu Caminde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı. Vali Mustafa Masatlı, ''depremde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum'' dedi.

638 yılında inşa edilen ve Anadolunun ilk camisi olma özelliğini taşıyan Habib-i Neccal Camii'nde incelemelerde bulunan Vali Masatlı ''şehrimizin tarihi ve kültürel yapılarını inşallah el birliği içerisinde tekrardan ayağı kaldıracağız'' diye belirtti. Anadolunun ilk camisini ziyaret ettikten sonra Tarihi İpek Yolu üzerindeki ticaret merkezi olan Antakya Uzun Çarşı esnafını ziyaret ederek çarşı esnafının ve alişveriş yapan vatandaşların bayramlarını kutladı.


Çarşı esnafından büyük bir misafirperverlik ile karşılanan Vali Masatlı, ''Uzun Çarşı'mızı tarihi dokusuna uygun olarak tekrar eski günlere kavuşturarak, yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya devam edeceğiz'' dedi.


Vali Mustafa Masatlı vatani görevini yaparken şehit olan J. Er Ümit Sıtkı YILDIRIR'ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Vali Masatlı ''vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin ailelerinin hizmetindeyiz'' diye belirtti.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum