Kaymakamlıktan ‘Vatandaş Memnuniyet Anketi’;

Kaymakamlıktan ‘Vatandaş Memnuniyet Anketi’

İstanbul Kadıköy Kaymakamlığı, vatandaşların kaymakamlık ile ilçedeki kurumlardan aldığı hizmeti değerlenmesi için ‘memnuniyet anketi’ düzenledi....


VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ ÖLÇÜLECEK

Anketi duyuran Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, “Değerli vatandaşlarımız; bu anket ile hizmet aldığınız kurumla ilgili memnuniyetinizi ölçmek istiyoruz. Anket sonuçları, sizlere kaliteli bir hizmet verebilmek için yapacağımız çalışmalara temel olacaktır. Soruları samimi bir şekilde yanıtlayacağınız inancıyla şimdiden teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


HİZMET ALDIĞINIZ ÇALIŞANA KOLAYLIKLA ULAŞABİLDİNİZ Mİ?

Kaymakamlığın internet sitesinde yayınlanan ankette Yazı İşleri Müdürlüğü, Açık Kapı birimi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçe emniyet, sağlık, milli eğitim, nüfus, tarım ve orman, gençlik ve spor ile tapu müdürlükleri, müftülük ve mal müdürlüğü birimleri yer alıyor.

Ankette vatandaştan hizmet aldığı birimle ilgili çalışana kolaylıkla ulaşıp ulaşamadığı, personelden memnun kalıp kalmadığı, müracaat veya şikayetine yanıt alıp alamadığı, gerektiğinde kurum amirine kolaylıkla ulaşıp ulaşamadığı gibi sorulara cevap vermesi isteniyor.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum