Bakandan yeni valilere tebrik;

Bakandan yeni valilere tebrik

İçişleri Bakanlığı görevine geldikten sonra il emniyet müdürlerinde, sonrasında ise valiliklerde kapsamlı değişiklikler yapan Bakan Ali Yerlikaya, yeni atanan valileri tebrik ederek başarılar diledi....

AŞKINAN MİLLETİMİZE HİZMET EDECEĞİZ

İçişleri Bakanlığı görevine geldikten sonra il emniyet müdürlerinde, sonrasında ise valiliklerde kapsamlı değişiklikler yapan Bakan Ali Yerlikaya, yeni atanan valileri tebrik ederek başarılar diledi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Ali Yerlikaya, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle atamaları gerçekleşen Sayın Valilerimizi tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Bakan Yerlikaya, “Türkiye Yüzyılında ülkemizin huzur ve güvenliği için İÇİŞLERİ AİLESİ OLARAK aşkınan çalışıp, aşkınan milletimize hizmet edeceğiz” vurgusunda bulundu.

Yeni atanan valiler de sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Yerlikaya’ya teşekkürlerini sundu.


ALLAH MAHCUP ETMESİN!

Kütahya Valiliği’ne atanan Musa Işın, teşekkür mesajında, “Yeni Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliği’ne atanmış bulunmaktayım. Cumhurbaşkanımız Sn.  Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya’nın öncülüğünde, Kütahya için durmaksızın çalışacağız. Allah mahcup etmesin” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum