“Tebrik çiçeği yerine bağış yapın!;

“Tebrik çiçeği yerine bağış yapın!

Son Valiler Kararnamesiyle 57 ilin valisi değişirken, valiler kendilerine tebrik çiçeği gönderilmesi yerine bağışta bulunulmasını istedi....


ÇİÇEK VEYA ÇELENK YERİNE VAKFA BAĞIŞ

Şanlıurfa Valiliği’ne atanan Vali Hasan Şıldak, kendisini tebrik etmeye gelecek olan vatandaşların çiçek ve çelenk yerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağışta bulunmalarını istedi.

Şanlıurfa Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan çağrıda şu ifadelere yer verildi: "Balıkesir Valisi iken 10.08.2023 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile ilimizde görev tensip buyurulan Valimiz Hasan Şıldak'ın isteği üzerine tebrik ziyaretine gelecek olan hemşerilerimizden; çiçek getirmemelerini, çelenk veya çiçek göndermemeleri istirham ediyoruz. Bunun yerine isteyenler Şanlıurfa Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın hesabına bağışta bulunabilecekler. Hemşerilerimizin göstereceği hassasiyet için teşekkür ediyoruz.”


ÇİÇEK ÜCRETLERİ SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARA

Aksaray Valiliği görevine atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu da, çiçek yerine Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar için oluşturulan hesaba bağışta bulunmalarını istedi. Aksaray Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Valimiz Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kendisini tebrik etmek amacıyla çiçek gönderme düşüncesinde olanların çiçeğe ödeyecekleri ücreti Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Aksaray Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızın ihtiyaçlarında kullanılmak üzere açılan hesaba yatırmalarını arzu etmektedirler” denildi.

Vali Kumbuzoğlu, yaptığı açıklamada, tebrik etmek isteyenlerin çiçek yerine çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Müdürlüğümüze bağlı Aksaray Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar için oluşturulan hesaba destek sağlamalarını istedi.


KUTLAMA AMAÇLI ÇİÇEK GÖNDERMEYİN!

18 Ağustos 2023 Cuma günü Erzincan’da göreve başlayacak olan Vali Hamza Aydoğdu da tebrik ve kutlama amaçlı çiçek gönderilmemesini, bunun yerine Erzincan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın hesabına bağış yapılmasını rica etti.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KULLANALIM!

Yarın Bilecik’te yeni görevine başlayacak olan Vali Şefik Aygöl de, tebrik ziyaretine gelecek olanların çiçek getirmemelerini, çelenk ve çiçek göndermemelerini istirham etti. Vali Aygöl, bunun yerine ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, arzu edenlerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın hesabına bağışta bulunabileceğini kaydetti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum