Şehit kızı çiçeklerle karşıladı;

Şehit kızı çiçeklerle karşıladı

Nevşehir Valiliği görevine atanan Vali Ali Fidan, görevine törenle başladı. Vali Fidan, “Vazifemizi ifa ederken nihai gayemiz Yüce Allah’ın rızasını kazanmak ve aziz milletimizin hayır dualarını almak olacaktır” dedi....

Resim

TÖRENLE KARŞILANDI

Nevşehir Valiliği önünde Şehit Semih Turgut’un kızı Pelin Turgut tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Ali Fidan, tören mangasını selamladı. Daha sonra, Vali Fidan karşılama töreninde hazır bulunan İl protokol üyeleri, daire amirleri ve valilik personeli ile tanıştı.

Valilik Şeref Defterini imzalayan Vali Fidan, burada basın mensuplarına günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunarak makamına geçti.

Vali Fidan, “Dünyada benzeri bulunmayan tabiat harikası doğal güzelliklere ve coğrafi oluşumlara, tarihi eser ve kültürel varlıklara sahip Nevşehir ilimize ve bu güzide coğrafyada yaşayan siz kıymetli hemşerilerimize hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Resim

GÜLER YÜZLÜ VE ŞEFKATLİ YÖNETİM

Vali Fidan, “Üstlendiğim görev ve sorumluluğun bilincinde olarak, bütün mesai arkadaşlarımla birlikte temel yaklaşımımız; adalet ve hakkaniyet ilkelerini esas alan, insan haklarına saygılı, hukuka bağlı, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışı olacaktır. Türkiye yüzyılı vizyonu çerçevesinde gelecek nesillere her alanda daha da gelişmiş bir Nevşehir bırakmak, ülkemizin ve dünyanın en önemli turizm bölgelerinden birisi olan Kapadokya’nın marka değerini daha da yükseltmek öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır” diye konuştu.

Resim

NİHAİ GAYE ALLAH RIZASI

“Vazifemizi ifa ederken nihai gayemiz Yüce Allah’ın rızasını kazanmak ve aziz milletimizin hayır dualarını almak olacaktır” diyen Vali Fidan, şöyle devam etti: “Milletvekillerimiz, belediyeler, adli kuruluşlar, üniversiteler, siyasi parti temsilcileri, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, basın ve medya kuruluşları ile her zaman yakın bir iletişim halinde, azim ve gayretle çalışacağız. Nevşehir’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza en kalbi hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum