“Iğdır’a hizmet edecek olmaktan büyük bir onur duyuyorum”;

“Iğdır’a hizmet edecek olmaktan büyük bir onur duyuyorum”

Zeytinburnu Kaymakamı iken Iğdır Valiliği’ne atanan Ercan Turan görevine başladı. Vali Turan, “Üç ülkeye sınır olan serhat şehrimiz Iğdır’a hizmet edecek olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum” dedi....

Resim

ÇALIŞMALARIN TAKİBİNİ TİTİZLİKLE YAPACAĞIZ

Iğdır Valiliği önünde polis tören ekibini selamlayan Vali Turan, protokol üyeleri ile tokalaşıp tanıştıktan sonra makamına geçti.  

Valilik binasında bir konuşma yapan Vali Ercan Turan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atandığım Iğdır Valiliği görevime bugün itibarıyla başlamış bulunuyorum ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Vali Turan, “Tarihiyle, kültürüyle, stratejik konumuyla büyük bir potansiyele sahip, üç ülkeye sınır olan serhat şehrimiz Iğdır’a sizlerle beraber hizmet edecek olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” ifadesini kullandı.

Resim

ŞEHRİMİZİ DAHA DA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ

Vali Turan, şöyle devam etti: “Ağrı Dağı’nın eteğinde başlayan, Aras Nehri kıyısında devam eden Turan illerin altın kapısı, güzel ülkemizin incisi Iğdırımız, büyüyen gelişen ve geleceğe umutla bakan şehrimiz; eğitimden spora, tarımdan hayvancılığa, çevre ve şehircilikten sosyal yaşama ve daha birçok alanda planlanmış aynı zamanda yürütülmekte olan çalışmaların takibini titizlikle yapacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu çerçevesinde Iğdırımız için büyük bir şans olarak gördüğüm, Ankara’da yapmış olduğumuz görüşmelerde de Iğdır için dertlendiğine, tüm varlığıyla çalıştığına bizzat şahit olduğum Sayın Milletvekilimiz Cantürk Alagöz ile birlikte bu güzel şehrimizi daha da ileriye götürecek proje ve çalışmalarımızı azimle sürdüreceğiz.”

Resim

UYUM VE AHENKLE İŞLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Vali Turan, “Milletvekilimiz, yerel yönetimlerimiz, üniversitemiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi partilerimiz, basın mensuplarımız ve tüm mesai arkadaşlarımızla yakın bir iletişim, olağanüstü bir uyum ve ahenkle işlerimizi sürdüreceğiz. Sevgi ve saygı ile mayalanan, kardeşlik ruhuyla her geçen gün daha da güçlenen bir birlikteliğin ve muhabbetin şehri olan Iğdır’ımızda birlikteliğimizin ve muhabbetimizin daim olmasını diliyorum. Rabbim, memleketimize hizmet yolunda hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum