“Daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz”;

“Daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz”

Bayrampaşa ilçesini ziyaret eden İstanbul Valisi Davut Gül, “Bayrampaşa’mız, İstanbul’un en huzurlu ilçelerinden biri. Daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi....

Resim

HAL ESNAFINA İŞLERİ SORDU

İstanbul Valisi Davut Gül, Bayrampaşa İlçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Günün erken saatlerinde başlayan incelemelerde Vali Gül’e Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ile Belediye Başkanı Atilla Aydıner eşlik etti.

Vali Gül, Salı mesaisine Bayrampaşa Hal Camii’ni ziyaret ederek başladı. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Gül, hal esnafını da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Resim

Vali Gül, Bayrampaşa temasları çerçevesinde; ilçede yapımı devam eden Millet Bahçesi ile Kaymakamlık Hizmet Binası inşaatında ve yapımı tamamlanan Bayrampaşa Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Sonrasında ise Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’nı, Bayrampaşa Polis Merkezi’ni, Mega Center İstanbul Gıda Merkezi’ni, İstanbul Valiliği Bayrampaşa Sosyal Hizmet Merkezi’ni ve Bayrampaşa Tekstilci ve İş İnsanları Derneği’ni (BATİAD) ziyaret etti.

Vali Gül, Bayrampaşa temaslarında mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi. Vali Gül, muhtarlar ile tanışmasının ardından bölge ile ilgili talepleri dinledi.

Resim

İNŞA EDİLEN OKULLAR, İSTANBUL’UN EN SAĞLAM BİNALARI OLACAK

Bayrampaşa’da yürütülen çalışmalara değinen Vali Gül, “Bayrampaşa’mız, İstanbul’un en huzurlu ilçelerinden bir tanesi. Daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın talimatları ile düzensiz göç, illegal gruplar, dilenciler ve zararlı madde ile mücadelemiz ise hız kesmeden devam ediyor. Eğitimde inşallah kısa süre içerisinde Bayrampaşa’nın tamamında tekli eğitime geçmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Resim

BAYRAMPAŞA, BİR CAZİBE MERKEZİ

Kaymakam Dr. Soner Şenel, “Kendi ölçeğimizde sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözmek için tüm kurumlarımızla çalışıyoruz. Bayrampaşa, bir cazibe merkezi. Muhtarlarımızla beraber Bayrampaşa’ya hizmet etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum