Tescilli Refahiye balının hasadına başlandı;

Tescilli Refahiye balının hasadına başlandı

Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, meşhur Refahiye balının üretildiği Pınaryolu köyünü ziyaret ederek sezonun ilk ürününün alındığı bal hasadına katıldı....

Resim

BEREKETLİ OLSUN!

Arıcılık ve bal hasadı konusunda üreticilerden bilgi alan Vali Hamza Aydoğdu, “Bereketli olsun. Erzincan’ın eşsiz değerlerini tanıtıp Türkiye’nin hizmetine sunacağız.” dedi.

Resim

ERZİNCAN DEĞERLERİYLE BÜYÜYOR

Coğrafi işaretli ve yıllık 160 bin petek üretim kapasitesi ile Türkiye’nin bal üretim üssü Refahiye’yi ‘Türkiye’nin en tatlı ilçesi’ olarak niteleyen Vali Aydoğdu, “Erzincan değerleriyle büyüyor” ifadesini kullandı.

Resim

SELÇUKLU MİMARİLİ CAMİ

Öte yandan Vali Aydoğdu, Selçuklu mimarisiyle yapılan ve müştemilatında Kütüphane, Sergi Salonu, Taziye Evi, Çocuk Oyun Alanı ve Kur’an Kursu gibi birçok sosyal donatının da bulunduğu Yıldırım Ailesi Camisi ve Külliyesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Resim

TABİAT PARKINDA VATANDAŞLARLA

Vali Aydoğdu ayrıca, Refahiye Dumanlı Tabiat Parkı’nı ziyaret ederek yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşlarla hasbihal etti.

Vali Aydoğdu'nun Refahiye'deki incelemelerine eşlik eden Kaymakam Ömer Faruk Canpolat da, Vali Aydoğdu'ya ilçenin genel durumu hakkında bilgi verdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum