OSB istişare toplantısı;

OSB istişare toplantısı

Mardin Nusaybin’e Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmaları hızlandıran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, makamında yeni bir istişare toplantısı düzenledi....

Resim

OSB İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı başkanlığında, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür V. Ahmet Dinçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Av. Nurullah Tunçalan ile Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Şimşek ve ilgili müdürlerin katılımıyla, ilçeye yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için istişare toplantısı gerçekleştirildi.

ARAZİ HAZIR, KAZMA VURMAYA HAZIRIZ

Kaymakam Kayabaşı, ilçeye bir organize sanayi bölgesi kazandırılması için çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Kayabaşı, "İlgili Kurumlarla ilçemize OSB kazandırmak için uzun zamandır çalışıyoruz. OSB'nin istediği ölçüde arazi teminimiz tamamlandı. Karar verildiği anda kazmayı vurmaya hazırız. OSB ile ilçemize yeni sanayi alanları kazandırmayı, ilçemizi bir ticaret bir sanayi merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Resim

BİRAZ DAHA SABIR

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel de, “Nusaybin Organize Sanayi Bölgesi arazi yeri için istişare toplantısı yaptık. Biraz daha sabır. İnşallah sonu hayırlı olacak. Mücadelemiz ilk kepçe kazıyana kadar devam edecek” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum