Arama
Arama Sonuçları
Bir yıldır yatağa mahkum şehit annesinin hayır duasını aldı
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, bir yıldır yatağa bağlı olarak yaşayan Şehit Satı Yanaşoğlu’nun annesini ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kırsal Yolbilen Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İş İnsanı Ömer Özel tarafından yapılan "Yolbilen Ömer Özel İlkokulu"nun açılışı yapıldı.
Depremzede Sultan teyzenin hayır duasını aldı
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, depremzede Sultan teyze ile bir araya geldi. Sultan teyzenin hayır duasını alan Kaymakam Kayabaşı, "Her zaman yanındayız" dedi.
Çarşamba pazarı esnafına bereketli kazançlar diledi
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, her hafta çarşamba günü kurulan pazar yerini ziyaret ederek, pazar esnafı ve pazara gelen vatandaşlarla bir araya geldi.
Nusaybin'de terörün izleri tek tek yok edildi
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, geçmiş yıllarda terör örgütünün, çukur ve barikatlarla büyük zarar verdiği Nusaybin'in artık bambaşka bir yer olduğunu belirterek, "İlçemizin prestij projelerinden Mardin Yolu Caddesi'nin 2016 ile 2023 yılları arasındaki müthiş değişimi" diyerek video paylaştı.
“Sofralarımızdan iftar bereketi eksik olmasın”
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Nusaybin ilçesinde düzenlenen İftar Programına vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Piknikçilerin sıcak çayını içip, sohbet etti
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Ercan Kayabaşı, Sınır Park Mesire alanında piknik yapan vatandaşlarla yer sofrasında çay içip, sohbet etti.
“Nusaybin altın çağına hazır”
AK Parti Mardin Büyükşehir Belediyesi adayı ve eski Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nı ziyaret etti.
Depremde hayatını kaybedenler dualarla anıldı
Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için 81 ildeki tüm camilerde sabah namazı sonrası dualar edildi. Düzenlenen programlara valiler ve kaymakamlar da katıldı.
“Çalışmak sizden, YKS başvuru ücreti bizden”
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Ercan Kayabaşı, üniversite sınavına girecek öğrencilerin yükünü hafifletiyor. Kaymakam Kayabaşı, belediye aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin YKS ücretini karşılayacak.
"Göz bebeği gençlerimizin yanındayız"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, YKS ve KPSS'ye hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Kaymakam Kayabaşı, "Her biri göz bebeğimiz olan sevgili gençlerimizin her koşulda her zaman yanlarındayız" dedi.
"Hizmetlerimiz hız kesmeden sürecek"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 8 Mart Mahallesi'nde başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi. Kaymakam Kayabaşı, "Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi.
İlçesini tanıtan kaymakam, sesiyle büyüledi
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Kanal 7’de yayınlayan Gündüz Gece programının konuğu oldu. İlçenin tanıtımını yapan Kaymakam Kayabaşı, izleyicilere de bir sürpriz yaptı. Bağlamasını eline alan Kayabaşı, hem çaldı hem de Mardin türküleri seslendirdi. Sesiyle herkesi büyüleyen Kaymakam Kayabaşı, profesyonellere de taş çıkardı.
Mülki idare amirleri Ali Yalçın'dan özür bekliyor
Sessizliğini bozan Mülki İdare Amirleri camiası, Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e yönelik ağır ifadeler kullanan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan özür bekliyor.
“Şehidimizin emanetleri, emanetimizdir”
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı, Şehit Yusuf Akalp'ın eşi Ayten Akalp ile oğlu Yusuf Akalp'ı ziyaret etti. Kaymakam Kayabaşı, "Şehidimizin emanetleri, emanetimizdir” dedi.
Şampiyon kızları tebrik etti
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Mardin İl Şampiyonu olan Nusaybin Belediye Spor Kız Basketbol Takımı ile bir araya geldi. Şampiyon kızları tebrik eden Kaymakam Kayabaşı, bölge şampiyonasında başarılar diledi.
Eski Vali Hanifi Demirkol hayatını kaybetti
Eskişehir, Hatay, Ordu Valiliği ve 20. Dönem Eskişehir Milletvekilliği yapan Hanifi Demirkol, bugün İstanbul’da hayatını kaybetti.
"Kaliteden ödün vermeden çalışacağız"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Kaymakam Kayabaşı, "Kaliteden ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
Şehit torunlarından anlamlı hediye
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Şehit Yusuf Akalp'ın torunları Elif Yenigün ve Elanur Yenigün ile bir araya geldi. Şehit torunları, Kaymakam Kayabaşı'na Türk bayrağı hediye ettiler.
Söyleşi programına salonlar yetmedi
Mardin Nusaybin Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı işbirliğinde YKS ve KPSS adaylarına yönelik ücretsiz olarak söyleşi programı düzenlendi. Adaylar programa büyük ilgi gösterdi.
"Yatırımlar hız kesmeden sürüyor"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 30 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatının devam ettiğini belirterek, "İlçemizde yatırımlar hız kesmeden sürüyor" dedi.
"İlçemizin prestij projesi için çalışıyoruz"
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 99 bin metrekarelik alana yapılan Millet Bahçesi inşaat çalışmalarını inceledi. Kayabaşı, "İlçemizin prestij projelerinden Nusaybin Millet Bahçesi'nin biran önce tamamlanması için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Nusaybin Çağ Çağ Deresi üzerine yeni bir köprü inşa ediliyor
Mardin’in Nusaybin ilçesinde Devrim Mahallesi ile Fırat Mahallesini birbirine bağlayacak Çağ Çağ Deresi üzerine yeni bir köprü inşaatına başlandı.
“Birinci sınıf bir yol olacak”
‘Nusaybin'de yol sorununu tarihe gömme’ sözü veren Kaymakam Ercan Kayabaşı, “Daha müreffeh ve daha yaşanılabilir bir Nusaybin için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Nusaybin'de tüm personel Troy Kart sistemine geçiyor
İsrail mallarına boykotu sürdüren Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, yeni bir adım atarak kaymakamlık ve belediyenin tüm personelini yerli ve milli ödeme sistemi Troy Kart’a geçirdi.
“Allah şehitlerimizden ve onları bu millete armağan eden ailelerinden razı olsun”
Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Sağar ve İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, birlikte vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin en kıymetli emanetleri olan ailelerini ziyaret etti.
Çobanlara sırt çantası desteği
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, ilçedeki 50 çobana, içinde elektrikli kırkım makinesi, powerbank ve el feneri gibi malzemelerin olduğu sırt çantası hediye etti.
Kaymakam okul duvarı boyadı
İlçedeki tüm okulların boya ihtiyacını karşılamak için 12 ton boya desteğinde bulunan Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ara tatilde onarımı yapılan okulda fırçayı eline alarak duvar boyadı.
10 bin metrekarelik yeni parka 'Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı' adı verildi
Nusaybin’i güzelleştirme çalışmalarına ara vermeden devam eden Kaymakam Ercan Kayabaşı, 8 Mart Mahallesi Dicle Caddesi üzerinde 10 bin metrekarelik alan üzerine yeni inşa edilen park ve mesire alanına "Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı" adını verdi.
“Hizmet aşkımıza yoldaşlık ediyorsunuz”
İlçe ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, “Hizmet aşkımıza yoldaşlık ettiğiniz için her birinize ayrı teşekkür ediyorum” dedi.