Hakkari Yaşam Merkezi;

Hakkari Yaşam Merkezi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari Belediyesi Yaşam Merkezini ziyaret ederek, kursiyerlerin yaptığı sanatsal ve el işçiliği ürünleri inceledi....

Resim

“HAKKÂRİ'NİN GÜÇLÜ KADINLARI, SİZLER BİZİM UMUDUMUZSUNUZ!”

Kültür, sanat, kişisel gelişim ve el sanatları gibi vatandaşların her alanda faydalanabileceği faaliyetlerde bulunan Yaşam Merkezinde vatandaşlar ve kurum yetkilileri, Vali Çelik'i samimi ve içten bir yaklaşımla folklör gösterileri ile karşıladı.

Resim

HER ESER HAKKARİ' DEN BİR PARÇA BARINDIRIYOR

Yaşam Merkezi faaliyet alanlarını tek tek ziyaret eden Vali Çelik, kursiyer ve kurum yetkilileri ile görüşerek iş ve işleyişler hakkında bilgiler aldı. Kursiyerlerin yapmış olduğu sanatsal ve el işçiliği ürünleri inceleyen Vali Çelik, ortaya çıkarılan ürünlerin el emeği göz nuru olduğunu, her bir eserin Hakkari'den birer parça barındırdığını ve bu eserlerin Hakkari'yi tanıtma noktasında büyük öneme sahip olduğunu belirtti.


ÇOCUKLARLA VAKİT GEÇİRDİ

Yaşam Merkezinde çocuklar ile de vakit geçirip, sohbet eden Vali Çelik, çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Yaşam Merkezinin Hakkari'yi tanıtma noktasında büyük öneme sahip olduğunu söyleyen Vali Çelik, Yaşam Merkezini geliştirme noktasında elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum