Milyonun üzerinde katılım bekleniyor;

Milyonun üzerinde katılım bekleniyor

İzmir Valisi Süleyman Elban, 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İzmir Çiğli’de düzenlenecek, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST alanını inceledi. Milyonun üzerinde bir katılım bekleyen Vali Elban, Elon Musk'ın da festivale gelme ihtimali olduğuna değinerek, kendisinin festivale değer katacağını söyledi....

Resim

HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

İzmir Valisi Süleyman Elban, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile birlikte TEKNOFEST İzmir'in düzenleneceği alanda incelemelerde bulundu. Festivalin gerçekleşeceği Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nde hazırlık çalışmalarını inceleyen Vali Elban, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Elban, dev organizasyon için yoğun ve hummalı bir çalışmanın sürdüğünü, heyecanla 27 Eylül'ü beklediklerini söyledi. Elban, "Tüm hazırlıklar, eğer planladığımız gibi giderse 27 Eylül'de bitmiş olacak. Otoparkta, diğer sosyal alanlarda, karşımızdaki sahnemizde ve tüm alanlarda hazırlıklar büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Biz hem gençlerimizi, hem İzmirli vatandaşlarımızı, hem de ülkemizin her yanındaki insanlarımızı 27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında, beş gün boyunca TEKNOFEST heyecanını yaşamaya davet ediyoruz” dedi.

Resim

TOPLU ULAŞIMIN TERCİH EDİLMESİNİ İSTEDİ

Vali Elban, “Özellikle ilimizdeki vatandaşlarımıza, mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarını kullanmaya, bireysel araç kullanacakların da eş, dost, arkadaş ve yakınlarını araçlarına doldurup gelirlerse memnun olacağımızı söylüyoruz. Çünkü burada muhtemelen milyonu geçecek bir katılım olacak. Dolayısıyla bu katılımda daha konforlu girişin sağlanması, daha rahat trafik düzenini oluşması, herkesin alana rahat girip rahat çıkması açısından toplu taşımanın tercih edilmesini biz de önemsiyoruz" diye konuştu.

Resim

İZMİR ELON MUSK'I BEKLİYOR

Vali Elban, "Cumhurbaşkanımızın açıklamalarında Elon Musk'ın da TEKNOFEST'e davet edildiğini öğrenmiştik. Kendisini de katılmayı düşündüğünü, İzmir'i, Efes'i bildiğini, beğendiğini söyledi. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın misafiri olarak Elon Musk da katılırsa, böyle bir ismin teknoloji festivalinde olması, burada yapılacak festivale ve İzmir’imize ayrı bir güzellik ve değer katacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum