“Vatandaşımızın sorununu birinci ağızdan dinliyoruz”;

“Vatandaşımızın sorununu birinci ağızdan dinliyoruz”

Vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam eden Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, çay sohbetleri eşliğinde ihtiyaç ve talepleri dinledi....

Resim

İLÇE HALKI İLE İÇ İÇE

İlçedeki vatandaşlar ile hasbihal eden Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, vatandaşlarla daha iyi iletişim kurma, tanışma, yüz yüze görüşüp öncelikli sorunları belirleme, kamu hizmetlerinden vatandaş memnuniyetini değerlendirmek amacıyla vatandaşlarla ve ilçe esnafıyla buluşmayı sürdürdü.


İLETİŞİM HALİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Kaymakam Oğuzhan Ocak, “Vatandaş odaklı kamu hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesi, ilçemizin ve vatandaşlarımızın genel sorunlarını birinci ağızdan dinlemek için vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” dedi.


KÜTÜPHANE MÜDAVİMLERİYLE İLGİLENDİ

İlçe Halk Kütüphanesini de ziyaret eden Kaymakam Ocak, kütüphanede ders çalışan gençler ve öğrenciler ile sohbet ederek incelemelerde bulundu.

İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Cihat Ekici’den kütüphanenin genel durumu, kitap, kaynak ve süreli yayınlar hakkında bilgi alan Kaymakam, kütüphaneden faydalanan kişi sayısının artırmanın önemine dikkat çekti.

Kitapları yakından inceleyen Kaymakam Ocak, ilçedeki gençleri ve öğrencileri kültür ve medeniyet hazinesi olan kütüphaneye ve kitap okumaya davet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum