Vali Masatlı'nın Hatay heyeti ile yoğun Ankara mesaisi;

Vali Masatlı'nın Hatay heyeti ile yoğun Ankara mesaisi

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, ilin yöneticileri ile birlikte Ankara çıkarması yaptı. Bakanları tek tek ziyaret eden Hatay heyeti, deprem sonrasında ilin yaralarının sarılması adına yapılacakları en üst seviyede masaya yatırdı....

Resim

HATAY HEYETİ'NİN ANKARA ÇIKARMASI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdülkadir Özel, Kemal Karahan, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara’da üst düzey temaslarda bulundu.

Resim

BAKAN YERLİKAYA'YA ZİYARET

Hatay heyeti, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Hatay heyeti bakanlardan Hatay’da süren enkaz kaldırma çalışmalarının hızlanması, TOKİ eliyle yapılan inşaatların bir an önce tamamlanarak vatandaşların evlerine daha hızlı şekilde yerleştirilmesinin sağlanması, sağlık, enerji, spor ve yurt yatırımları ile ilgili destek istedi.

Resim

VALİ MASATLI’DAN BAKANLARA TEŞEKKÜR

Kabullerinden dolayı bakanlara teşekkürlerini sunan Vali Masatlı, Hatay’ın yaralarının daha kısa sürede sarılması adına verimli toplantılar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Resim

DEVLETİN TÜM İMKANLARI HATAY’A SEFERBER EDİLDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal da, “Depremzede ve yaralı Hatay’ımızın sorunlarını arz ederek çözümleri konuştuk. Vatandaşlarımızı kalıcı konutlarına kavuşturana kadar Devletimizin tüm imkanları vatandaşlarımızın emrindedir” dedi.

Resim

HATAY’I ESKİ GÜNELRİNE KAVUŞTURACAĞIZ

Bakan Mehmet Özhaseki ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hatay Valimiz Mustafa Masatlı, Milletvekillerimiz Abdülkadir Özel, Kemal Karahan, Hüseyin Yayman, Adem Yeşildal ve İskenderun Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Tosyalı ile şehrimizde yapacağımız çalışmaları görüştük. İnşallah hep birlikte güzel Hatay’ımızı eski günlerine kavuşturacağız” dedi.

TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Bakan Alparslan Bayraktar da, “Kadim şehrimiz Hatay'dan gelen misafirlerimizle Bakanlığımızda bir araya geldik. Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı, Hatay AK Parti Milletvekillerimiz ve İskenderun Belediye Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Deprem felaketinin izlerini silmek için Hatay’da çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Depremlerden etkilenen şehirlerimiz tekrardan ayağa kalkana kadar durmaksızın çalışacağız. Bölgedeki son durumu ve çalışmaları yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum