Sağlık Ocağı'nın temeli yağmur altında atıldı;

Sağlık Ocağı'nın temeli yağmur altında atıldı

Tekirdağ Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde hayırseverlerin yaptıracağı Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün katılımı ile yağmur altında yapıldı....

Resim

HAYIRSEVER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPTIRACAK

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde Hayırseverler Saim Buyruk ve Halil İbrahim Buyruk tarafından yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun Temel Atma Töreni’ne katıldı.


ALLAH HAYRINIZI KABUL ETSİN!

Temel Atma Töreni’nde bir konuşma yapan Vali Soytürk, “Allah size bir gelir nasip etti ama daha önemlisi o geliri böyle hayır işlerinde harcama duygusu verdi. O yüzden çok şanlısınız. Allah hayrınızı kabul etsin. Allah razı olsun. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Resim

TEMELİ DUALARLA ATILDI

Temel Atma Töreni’ne Vali Soytürk’ün yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, hayırseverler Saim Buyruk ve Halil İbrahim Buyruk katıldı.

İstasyon Mahallesi’nde yer alan taşınmaza Buyruk Tekstil tarafından 6 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılacak. Bodrum ve zemin kattan oluşacak ve toplam kapalı alanı 1.092 m2 olacak.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum