Arama
Arama Sonuçları
230 personel yangını kontrol altına almak için çalışıyor
Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş, Banaz ilçesinde çıkan orman yangının etkisini azalttığını, sahada görevli 230 personelin yangını kontrol altına almak için çalıştığını belirtti.
Vali Ergün bölgede inceleme yaptı
Uşak Valisi Turan Ergün, Banaz ilçesinde Yunanistan uyruklu 3 kişinin bulunduğu otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de yaralandığını açıkladı.
546 yerleşim yerinin enerjisini karşılayacak santral açıldı
Uşak'ta 546 yerleşim yeri ile İl Özel İdaresi'nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan Güneş Enerji Santrali'nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Vali Dr. Turan Ergün, "Uşak'ın doğal kaynaklarını en verimli şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Köy yolları asfalta kavuştu
Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 2023 yılı yatırım programı kapsamında, köy yollarının iyileştirilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Cuma Emeç
Banaz Kaymakamı
İsmail Küreci
Çankırı Vali Yardımcısı
Mesut Ozan Yılmaz
Horasan Kaymakamı
Musa Aydemir
Siverek Kaymakamı
Muzaffer Şahiner
Bornova Kaymakamı
Uşak’ta kırsal kalkınmaya 6 milyon liralık hibe
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile ekonomik, çevresel ve sosyal anlamda ilçelere büyük katkılar sağlayacak olan Leader Sözleşmesi Protokolünü Eşme, Ulubey, Sivaslı ve Karahallı kaymakamlarıyla imzaladı.
Fikri BADİOĞLU
Akçakent Kaymakam V.
Ramazan Taşkın
Koçarlı Kaymakamı
Oğuz Alp Çağlar
Nizip Kaymakamı
Muhammet Çiftci
Lalapaşa Kaymakamı
Zafer OKTAY
Sındırgı Kaymakamı
İrfan DEMİRÖZ
Mersin Vali Yardımcısı