Arama
Arama Sonuçları
Eski Kral Cami yerine yeni cami yapılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Refik Kaymakamlar, İlçe Müftülüğü ekipleri ve teknik personel ile birlikte yıkımı 2018 yılında gerçekleştirilen Eski Kral Cami alanında inceleme yaptı.
Halk eğitim kurslarında hayallerini gerçekleştirdiler
Hakkâri Halk Eğitim Merkezindeki kurslarda hayallerini gerçekleştiren kursiyerlerle bir araya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, kursiyerleri el emeği göz nuru ürünleri nedeniyle tebrik etti.
Depremzede Azra’dan kaymakama karakalem portre
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerin ardından Şanlıurfa’dan Erzurum Şenkaya'ya misafir olarak giden Azra Ercin, kendisiyle yakından ilgilenen Kaymakam Malik Çalışır’ın karakalem portresini çizdi.
Yüksekokul öğrencilerinden ‘iz bırakan’ davranış
Yozgat Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, Meslek Yüksekokulu ‘Bir İz Bırak’ Öğrenci Topluluğu’nun yenilediği Sırçalı İlkokulu’nun konferans salonu ve zeka sınıfının açılışını yaptı.
Çiçek Abbas’lı mesleki eğitim fuarına yoğun ilgi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, hurda olarak alınan ve üstü açık spor araca dönüştürülen 1988 model otomobille tur atarken Çiçek Abbas filmi ile hafızalara kazınan minibüsün bir benzerinin yapıldığı aracı yakından inceledi.