Arama
Arama Sonuçları
İzmir'deki orman yangınları devam ediyor
İzmir Valisi Süleyman Elban, Urla ilçesindeki yangınların henüz kontrol altına alınamadığını belirterek, tahliyelerin yapıldığını ifade etti. Vali Elban, "Çok şükür bir can kaybımız veya yaralımız yok ama orman varlığımızda ciddi bir kayıp var" dedi.
Vali Gökmen Çiçek, öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle kentte olaylar çıktı. Olayların büyümesi üzerine bölgeye giden Vali Gökmen Çiçek, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bir evin balkonuna çıkan Vali Çiçek, "Allah rızası için herkes evlerine gitsin. Arkadaşlar ben şimdi aşağı iniyorum, aranıza geleceğim ve sohbet edeceğiz. Ben sizleri anladım" dedi.
Sur Belediyesi’ne iki bakanlıktan inceleme ve soruşturma
Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret ettiği tespit edilen U.G. adlı şüpheli gözaltına alındı.
Siirt’te seçim kavgası: 1 ölü, 4 yaralı
Siirt Valiliği, kentte oy verme işlemi sırasında 2 grup arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığını duyurdu. Olayın yaşandığı Konacık köyünde geniş çaplı güvenlik tedbiri alındı.
Okul servisinde zorbalığa valilik el koydu
Kahramanmaraş'ta bir servis sürücüsü, müzik sesinden rahatsız olduğunu söyleyen genç kıza zorbalık yaptı. Valilik olaya el koyarken, şoför gözaltına alındı.
“PKK bitme noktasına geldi”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik son 2 ayda düzenlenen operasyonlarda, 119 teröristin etkisiz hale getirildiğini, gözaltına alınan 740 şüpheliden 182'sinin tutuklandığını açıkladı.
Deprem bölgesinde 70 bin polis, 60 bin jandarma görev yapıyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 10 ilde 70 bini aşkın polis memuru, 60 bini aşkın jandarma, 1000 de sahil güvenlik personelinin görev yaptığını söyledi.
Diyarbakır'da polis servisine bombalı saldırı: 8'i polis 9 yaralı
Diyarbakır'da çevik kuvvet polis servis aracına bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı nedeniyle 8 polis memuru yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 5 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Kökünü kurutmak için 22. operasyon
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya ve Kocaeli'de düzenlenen Kökünü Kurutma Operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
521 bin Suriyeli ülkesine döndü
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, ülkesine dönen Suriyeli sayısı hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Yardımcısı Çataklı, şu ana kadar 521 bin 39 Suriyelinin ülkesine döndüğünü açıkladı.
Bakan Soylu: İhmal kasıt varsa ortaya çıkarılacak
Mardin'de freni patlayan tırın kalabalığın arasına daldığı katliam gibi kaza sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2 tır şoförünün gözaltında olduğunu belirterek, "Olay bütün yönleriyle birlikte soruşturulmaktadır. İhmal, kasıt her neyse ortaya çıkartılacaktır." dedi.