Okul servisinde zorbalığa valilik el koydu;

Okul servisinde zorbalığa valilik el koydu

Kahramanmaraş'ta bir servis sürücüsü, müzik sesinden rahatsız olduğunu söyleyen genç kıza zorbalık yaptı. Valilik olaya el koyarken, şoför gözaltına alındı....

Kahramanmaraş’ta öğrenci ‘Filistin şalı’ bahanesiyle servisten indirdi!

ÖĞRENCİ SERVİSİNDE MÜZİK YASAK

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda bir okul servis sürücüsü, müzik sesinden rahatsız olduğunu söyleyen genç kız öğrenciyi zorla araçtan indirdi. Şoför, öğrencinin başındaki Filistin atkısına da tepki göstererek, “Ben de başındakinden rahatsızım. Hemen in arabadan!" diyerek zorbalık yaptı. Görüntüler sosyal medya hesaplarında en çok paylaşılan ve tepki gösterilen görüntüler arasına girerken valilik olayla ilgili soruşturma açtı.

ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI

Valilik yazılı bir açıklama yaparak, “Okul servis aracında yaşanan olay ile  alakalı servis sürücüsü hakkında adli soruşturma başlatılarak Kamu Hizmetlerinden Yararlanma Hakkının Engellenmesi... Nefret ve Ayrımcılık Suçu nedeniyle gözaltına alınmıştır” denildi.

Mahkemeye çıkartılan şoföre İl Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik para cezası uygulandı.

"KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer de, “Yaşanan üzücü olay ilgili adli süreç devam ediyor. Konuyu yakından takip ediyorum. Çocuklarımız bizim için önemli” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum