Arama
Arama Sonuçları
Özbekistan Fahri Konsolosluğu Trabzon’da açıldı
Özbekistan Trabzon Fahri Konsolosluğu'nun açılış törenine katılan Vali Aziz Yıldırım, "Türkiye ile Özbekistan tarihi ve kültürel bağlarla birbirine sıkı sıkıya bağlı iki kardeş ülkedir" dedi.
“Beş aylık hamile eş versin devlet”
Sakarya Vali Yardımcısı Şair Aslan Avşarbey, bir babanın tembel evladı için devletten isteklerini dizelere döktü. Çok sayıda babanın duygularına tercüman olan Avşarbey, ‘Tembel Evlat Destanı’nda bir babanın isyanını gülümseten nüktelerle anlattı.
Uyuşturucuyla Mücadele Merkezi’ni hayırseverler yaptıracak
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’ni yaptıracak Kayserili iş insanları ve hayırseverler ile kahvaltıda bir araya geldi.
Ders niteliğindeki tiyatro oyunu öğrencilerle buluştu
Mardin Savur Kaymakamlığı ile Savur Belediyesinin ortak yürüttüğü kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında madde bağımlılığını konu alan ‘Heba’ tiyatro oyunu Belediye Kültür Merkezinde sahnelendi.
4 çocuk babası engelli adamın küle dönen evi yeniden yapılıyor
Aydın’ın Karacasu ilçesine bağlı Bereketli Mahallesi’nde 24 Temmuz’da çıkan yangında evi küle dönen yürüme engelli Hasan Karakaya’nın evi, yeniden yapılıyor.
Vatandaş meraya arpa ekince hasadı kaymakamlık yaptı
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde devlete ait meraya arpa eken vatandaşı, amcaları Kaymakamlığa şikayet etti. Kan akmaması için devreye Kaymakam Coşkun Doğan girdi. Arpa kaymakamlık tarafından hasat edilerek emanete alındı. Gelirinin ise ihtiyaç sahiplerine dağıtılması planlanıyor.
Dolu hasarına 1,5 milyon lira
Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Ulaştı, Gündoğdu ve İkizler köylerine 1 milyon 500 bin lira “Dolu Hasarı” yardım yapıldı.