Uyuşturucuyla Mücadele Merkezi’ni hayırseverler yaptıracak;

Uyuşturucuyla Mücadele Merkezi’ni hayırseverler yaptıracak

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’ni yaptıracak Kayserili iş insanları ve hayırseverler ile kahvaltıda bir araya geldi....

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcısı Senol Esmer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçe belediye başkanları ve hayırsever iş insanları katıldı.

Resim

HİÇBİR ÇOCUĞUMUZU HEBA ETTİRMEYECEĞİZ

Toplantına bir konuşma yapan Vali Gökmen Çiçek, “Biz daha önceden de söylediğimiz gibi uyuşturucuyla her alanda mücadele etmeye devam edeceğiz. Hiçbir çocuğumuzun heba olmasına müsaade etmeyeceğiz. Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'de mücadelemizin bir parçası" dedi.

Kayserili hayırseverlerin yaptıkları hayırların takdire şayan olduğunu belirten Gökmen Çiçek, “İlimiz İncesu ilçesinde daha önceden Spor Lisesi olarak kullanılan alan üzerinde yaptırılacak olan Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi, hayırseverlerimizin katkısıyla yaptırılacaktır. Kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Resim

Çiçek ayrıca, yaptırılacak olan Rehabilitasyon Merkezi'ne Yeşilay Kayseri Şubesi'nin katkı vereceğini, merkezin işletilmesi için ihtiyaç duyulan hizmetlerin Yeşilay tarafından karşılanacağını belirtti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum