Arama
Arama Sonuçları
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
“Gençlerimizi hayata hazırlayacağız”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 26-27 Şubat’ta gerçekleştirilecek Marmara Kariyer Fuarı’nın hazırlık toplantısına başkanlık yaptı. Vali Yavuz, “Gençlerimizi kaptırmamak için onları hayata hazırlayacağız. Önümüzdeki süreçte iş gücü piyasasında 5-10 yılda revaçta olabilecek meslek gruplarına yönelik hamle yapmamız gerekiyor” dedi.
“Bütün imkanları gençlerimiz için seferber ediyoruz”
İŞKUR tarafından verilen İş Kulübü eğitimlerini başarıyla tamamlayan Aksaray Üniversitesi öğrencileri düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. 2024 yılını ‘genç istihdam yılı’ olarak ilan ettiklerini belirten Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Bütün imkanları gençlerimiz için seferber ediyoruz” dedi.
Bu fuarda iş var
Balıkesir’de iş veren ve iş arayanları bir araya getirerek kalifiye eleman istihdamını güçlendiren Balıkesir İstihdam Fuarı’nın 8’incisi Avlu Kongre Merkezinde kapılarını açtı.
İşçi ve iş arayanı buluşturuyor
Mardin Midyat Kaymakamlığınca istihdamı arttırmak amacıyla başlatılan “İş Sen’de Midyat Projesi” sayesinde işçi arayan ile iş arayan buluşturuluyor.
Terörün bitmesiyle Bitlis ihracatta ilk 6 ayda Türkiye 4.'sü oldu
Bitlis ihracatta ilk 6 ayda Türkiye 4.'sü oldu. Bitlis Valisi Oktay Çağatay, "Bölgede terörün yok olmasıyla beraber birçok firmadan kente yatırım aldık" dedi.
Münir Karaloğlu
İçişleri Bakan Yardımcısı