Arama
Arama Sonuçları
Vali, okunu en uzağa atmak için yay gerdi
Mengücek Melik Gazi Büyükler Hava Koşusu Şampiyonası'nın açılışına katılan Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, okunu en uzağa atmak için yay gerdi.
Anadolu'nun El Hamrası açılış için gün sayıyor
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Anadolu'nun El Hamrası olarak nitelendirilen Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda devam eden restorasyon çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, "Nisan veya mayıs ayında ziyaretçilerimize açmış olacağız" dedi.
Divriği Ulu Camii’nde kapsamlı restorasyon sürüyor
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, ilçe gezilerine devam ediyor. Her fırsatta ilçelerde bir dizi temaslarda bulunan Vali Şimşek, Divriği’de kamu yatırımlarını yerinde inceledi.
Hastalara acil şifalar diledi
Erzincan Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Acılı günlerinde yalnız bırakmadı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, dün bir cenazeye katılmak için Otlukbeli’ne giderken trafik kazası geçirerek vefat eden Altundal, Öztürk ve Can ailelerini acılı günlerinde yalnız bırakmadı.
Yolun karşısındaki yurda geçerken kazada can verdi
Üniversite okumak için İstanbul’dan Erzincan’a giden Bilgisayar Mühendisliği birinci sınıf öğrencisine, otobüsten indikten sonra yolun karşısında bulunan öğrenci yurduna geçmeye çalışırken otomobil çarptı. Hayatını kaybeden öğrenciyi Erzincan’dan İstanbul’a Vali Mehmet Makas ve kent protokolü uğurladı.