Arama
Arama Sonuçları
"Soma'daki orman yangını kısmen kontrol altına alındı"
Manisa Valisi Enver Ünlü, Soma ilçesindeki ormanda çıkan yangının kısmen kontrol altına alındığını bildirdi.
Soma'da şehit aileleri ve gaziler için örnek kampanya
Manisa'nın Soma ilçesinde gazi ve şehit yakınları için Minnet İndirimi kampanyası başlatıldı. Yüzde 10 indirim uygulanacağını belirten Kaymakam Fatih Akkaya, "Bu kampanya maddiyatla alakalı değil maneviyat ve vatanseverlik sevgimizi arttırmak için hayata geçirdiğimiz bir projedir" dedi.
Manisa için turizm master planı hazırlanacak
Manisa Valisi Enver Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi. İlde yapılan çalışmaları anlatan Vali Ünlü, Turizm Master Planı hazırlayacaklarını ve Turizm Alt Yapı Birliği kuracaklarını söyledi. Ünlü, “Spil Dağına olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
301 madencinin acısı ilk günkü gibi
13 Mayıs 2014'te Soma’da meydana gelen maden kazasında şehit olan 301 maden işçisinin kabirlerini ziyaret eden Manisa Valisi Enver Ünlü, maden şehitlerinin kabirlerine karanfil bırakıp dua etti.
Soma maden şehitleri, facianın 9. yılında anıldı
Soma maden kazasında şehit olan 301 madenci dualarla anıldı. Soma Maden Şehitliği’nde düzenlenen törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, şehit madenciler aileleri ve protokol üyeleri katıldı.
Emekli Vali Bahaeddin Güney son yolculuğuna uğurlandı
Emekli Vali Prof. Dr. Bahaeddin Güney memleketi Seydişehir’de toprağa verildi.
"Depremzedelere yardım için canla başla çalışıyoruz”
Ülkemizin yaşadığı en büyük afetlerden biri olarak tarihe geçen, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 7,7 ile 7,6 büyüklüğünde gerçekleşen depremlerin yaraları el birliği ile hızla sarılmaya devam ediyor.
Muhammed Cezmi Kandemir
Çankırı Vali Yardımcısı
Kaymakam, her hafta farklı bir okulda bayrak törenine katıldı
Sene başından bu yana görev yaptığı Manisa’nın Soma ilçesinde öğretmen ve öğrencilerin motivasyonlarını yüksek tutmak isteyen Kaymakam Fatih Akkaya, ilçedeki tüm okullarda bayrak törenine katıldı.
Vali Aydoğdu büyükelçilere elleriyle Gelveri Tavası servis etti
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Amerika, Asya, Afrika ve Avrupa’dan 40’a yakın ülkenin büyükelçi ve maslahatgüzarını Ihlara Vadisi’nde misafir etti. Vali, Güzelyurt Tarihi Ruhban Okulunda misafirlerine kendi elleriyle Gelveri Tavası ve Ekmeği ikram edip tescilli Türk lezzetlerini tanıttı.
Ahmet ALTINTAŞ
Başakşehir Kaymakamı