Arama
Arama Sonuçları
90 bin kişi inci kefallerinin göçünü izledi
11. Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Van'ın Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, festivale 90 bin kişinin katılım sağladığını belirterek, "Suyun tersine yüzen ve önüne çıkan engelleri aşmaya çalışan İnci Kefallerinin göçünü tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz" dedi.
Çukurca'nın dağlarına bahar geldi
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 29 yıldır terör nedeniyle kapalı olan köyler yeniden açılacak. Köylerde inceleme yapan Kaymakam Mert Kumcu, "Bitmeyen hikayeler, acı tatlı hatıralar, yaşanmışlıklar ve daha niceleri… Ama artık doğa harikası bu topraklara bahar geldi" dedi.
Validen tam destek
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkarigücü kadın futbol takımını desteklemek için tribündeki yerini aldı.
Vatandaş buluşması
Ordu Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Kızılhisar ve Şenköy mahallerinde vatandaşlarla buluştu. Mahallelerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Karahan, taleplerin karşılanması için gerekenlerin yapılacağını söyledi.
Hatay, mirasına sahip çıkıyor
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat depreminde ağır hasar alan ve yeniden inşa çalışmaları devam eden Tarihi Valilik Binası’ndaki restorasyon alanını ziyaret ederek, proje süreci ile ilgili yetkililerden detaylı bilgi aldı.
Hatay’ın ana vatana katılışının 84. yıldönümü kutlu olsun!
Kadim medeniyetlere beşiklik etmiş, binlerce yıllık geçmişe sahip Hatay’ın 23 Temmuz 1939’da ana vatana katılışının 84. yıldönümü kutlu olsun!
Deprem bölgesi koordinatör valilere emanet
Deprem bölgesindeki tüm işleyiş ve ihtiyaçlar onların sorumluluğunda. Koordinatör valiler asrın felaketinde ilk günden beri sahada. Depremlerin en çok yıkıma yol açtığı Hatay'da 15 vali görev yapıyor. Her valinin sorumluluk alanı farklı.
Emekli Kamil amca depremzedeler için 500 bin lira bağışladı
Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremler sonrasında yardım için Türkiye seferber olurken, emekli Kamil Özmen, biriktirdiği 500 bin lirasını depremzedeler için bağışladı.
“Atıf Hoca da ziyaret edenler de hain değil”
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, İskilipli Atıf Hoca’yı anma törenine katıldığı için hakkında yapılan ağır eleştirilere cevap verdi. Vali Çiftçi, “Atıf Hoca hâin olmadığı gibi ziyaret edenler de hâin değildir. Kem söz sahibine aittir” dedi.
Vali Abdullah Erin, Urfa için izinsiz çalışmış
4 yıl 10 ay 11 gün toplamda 1777 gün görev yaptı. Kullandığı izin gün sayısı ise babasının hastalığı ve vefatı hariç sadece 10 gün. 'Gece gündüz çalışacağız' demişti, öyle de yaptı. Urfalılar, “Çaba ve fedakarlıklarınızı unutmayacağız” dedi.