Arama
Arama Sonuçları
Validen 'dijital bağımlılığa' karşı 'spor' önerisi
"Okullar Sporla Daha Da Güzel” projesinin tanıtım lansmanına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çağımızın hastalığı dijital bağımlılığa karşı sporun önemine vurgu yaparak, öğrencilere "spor yapın" tavsiyesinde bulundu.
"Okullarımıza 75 halı saha yapıyoruz"
Van'da eğitim adına güzel işler yapıldığını ifade eden Vali Ozan Balcı, "Valilik olarak okullarımıza 75 halı saha yaptırıyoruz. Okullara 300 voleybol ve basketbol sahası yaptırdık. 23 tane spor salonunu bitirdik. 13 yüzme havuzu yaptık" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Kaymakam vekillerine Vali Dallı’dan teşekkür
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu’da görev süreleri sona eren ve Bakanlık Merkez Stajı ve dil eğitimi için ayrılacak olan kaymakam vekilleri ile bir araya gelerek, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
"Mersin, Akdeniz'de bir yıldız gibi parlıyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası ve Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Şampiyonası ödül törenine katıldı. Vali Pehlivan, "Mersin, Akdeniz bölgemizde ekonomik, sosyal, spor ve akla gelebilecek birçok alanda yürütülen faaliyetler ile yıldızı giderek daha da parlayan bir ildir" dedi.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Osman Sarı Abana, Davut Boztaş Saraydüzü kaymakamlığına atandı
Konya Güneysınır Kaymakamı Osman Sarı Kastamonu Abana Kaymakamlığına, Karabük Eskipazar Kaymakamı Davut Boztaş Sinop Saraydüzü Kaymakamlığına görevlendirildi.
“Spor kültürünün tabana yayılmasını istiyoruz”
“Avrupa Spor Haftası” kutlama programının açılışını gerçekleştiren Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, “Spor kültürünün tabana yayılmasını istiyoruz” dedi.
Motosikletli gence baba öğüdü veren polise ödül!
Samsun'da hız yapan motosikletli gence babacan bir tavırla uyarıda bulunan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın arayarak tebrik ettiği trafik polisini Samsun Valisi Zülkif Dağlı, bir maaşla ödüllendirdi.
Motosikletli gence öğüt veren polise tebrik
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'da motosiklet sürücüsü gence karşı sergilediği tavırla herkesin takdirini kazanan polis memurunu telefonla arayarak tebrik etti.
Okullara masa tenisi ekipmanı
Batman Valisi Ekrem Canalp’ın talimatları ile hayata geçirilen, Batman Belediyesi ve İl Özel İdaresi’nin işbirliğiyle merkez ve ilçelerdeki Temel Eğitim ve Ortaöğretim Okullarına 300 masa tenisi ve ekipmanı dağıtıldı.
Ali Murat Kayhan
Aydın Vali Yardımcısı
Amatör spor kulüplerine 400 bin lira destek
Şanlıurfa Valiliği Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte Vali Salih Ayhan, amatör spor kulüplerine her zaman destek vereceklerini ve böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.
“Nusaybin geleceğe koşar adımlarla ilerliyor”
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Ercan Kayabaşı, Kanal 7 Televizyonu’nda yayınlanan ‘Meltemle Zirvedekiler’ programına röportaj verdi. Kayabaşı, “Nusaybin geçmiş yıllarda çok acılar çekmiş, çok badireler atlatmış bir ilçemiz. Ama vatandaşlarımız artık huzurun tadını çok iyi biliyor ve çok iyi aldı. Bugün artık geleceğe umutla ve ışıkla bakıyoruz” dedi.
Hasta yatağında 3 kitap yazan DMS hastasını kutladı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Gülnar ilçesi Akdeniz Mahallesinde ikamet eden DMD kas hastası Harun Tınas’ı evinde ziyaret etti.
‘Nusaybin’de sporu 7’den 70’e yayacağız’
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan Mardin 2022-2023 Sezonu Okul Sporları Toplantısına katıldı.
Köyde 5 ev küle döndü
Kastamonu Valisi Avni Çakır, İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ile birlikte dün gece saatlerinde meydana gelen ve 5 evin yandığı Yamaç köyüne giderek yangın söndürme çalışmalarını kontrol etti.
Kastamonu Kestane Balı tescillendi
Kastamonu Arı Yetiştiricileri Birliğince başvurusu yapılan ve 3 yıl süren incelemeler sonucunda şifa kaynağı Kastamonu Kestane Balı, Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaretli ürün olarak tescillendi.
Vali Kırbıyık, Roman şampiyonları kutladı
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, valilik salonunda yaptığı toplantıda Edirne’de faaliyet gösteren Roman spor kulüpleri başkanları ile bir araya geldi.
İnsansız su üstü araç yaptılar
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 2022 ROBOİK Otonom İnsansız Su Üstü Araçları Prototip Yarışması’nda Türkiye şampiyonu olan KTÜ’lü öğrenciler Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi Creatiny Takımı’nı makamında kabul etti.
Vali ‘Kayısı Cup’ turnuvasını tenis oynayarak başlattı
Bu yıl ikincisi düzenlenen Kayısı Cup Tenis Turnuvası, Iğdır Valisi Engin Sarıibrahim ile Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'un birlikte tenis oynamasıyla başladı.
Terörden arındırılan Cudi Dağı eteklerinde silah yerine raket sesleri!
Bir dönem ismi terörle anılan Cudi Dağı eteklerinde silah yerine artık raket sesleri yükseliyor. Şırnak'ın ilk uluslararası tenis turnuvası olan Cudi Cup, 16 Mayıs tarihinde başladı. 22 Mayıs'a kadar sürecek turnuvada dünyanın dört bir yanından tenisçiler raket sallıyor.
Ersin EMİROĞLU
Sakarya Vali Yardımcısı
Fatih Damatlar
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı
Neslihan KISA
Ağın Kaymakamı
Tarık Buğra SEYHAN
Gölbaşı Kaymakamı
Dr. Hakan KUBALI
Çorum Vali Yardımcısı
Hasan Hüsnü TÜRKER
Çaldıran Kaymakamı
Ayhan TERZİ
Mudanya Kaymakamı
Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı
Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Turizmde çok büyük bir potansiyelimiz var ama bunu gün yüzüne çıkarabilmek, kullanabilmek için bölge turizm fuarına ihtiyacımız var” dedi.