Osman Sarı Abana, Davut Boztaş Saraydüzü kaymakamlığına atandı;

Osman Sarı Abana, Davut Boztaş Saraydüzü kaymakamlığına atandı

Konya Güneysınır Kaymakamı Osman Sarı Kastamonu Abana Kaymakamlığına, Karabük Eskipazar Kaymakamı Davut Boztaş Sinop Saraydüzü Kaymakamlığına görevlendirildi....

Resim

“ALLAH HATIRINIZI YAPSIN!”

İçişleri Bakanlığı’nın oluru ile Kastamonu İli Abana İlçesine görevlendirilen Güneysınır Kaymakamı Osman Sarı, 22 Ağustos 2022’den bu yana görev yaptığı ilçedeki kurumlara, şehit yakınlara ve gazilere veda ziyareti gerçekleştirdi. Kaymakam Osman Sarı onuruna düzenlenen veda yemeğinde ise, Belediye Başkanı Ahmet Demir, siyasi parti temsilcileri, birim amirleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlara, belediye meclisi üyelerine teşekkür etti.

Veda mesajında ise duygularını dile getiren Kaymakam Sarı, “Görev sürem boyunca adil, tarafsız, hukuka uygun ve vatandaş odaklı hizmet etmenin gayreti içerisinde oldum. Sevgili Güneysınırlı hemşehrilerim, nerede görev alırsam orada bir kapınız olduğunu unutmayın. Sizlere, sizin duanızla veda etmek istiyorum: “Allah hatırınızı yapsın.” Kalın sağlıcakla” dedi.

Resim

YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

İçişleri Bakanlığı’nın 28.09.2023 tarihli onayı ile Sinop Saraydüzü Kaymakamlığına görevlendirilen ve bugün itibariyle görevine başlayan Davut Boztaş, Sinop Valisi Mustafa Özarslan’ı ziyaret etti. Kaymakam Boztaş ile bir süre sohbet eden Vali Özarslan, hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum