“Spor kültürünün tabana yayılmasını istiyoruz”;

“Spor kültürünün tabana yayılmasını istiyoruz”

“Avrupa Spor Haftası” kutlama programının açılışını gerçekleştiren Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, “Spor kültürünün tabana yayılmasını istiyoruz” dedi....

Resim

ÖĞRENCİLERİN ETKİNLİKLERİNİ İZLEDİ

Vali Tuncay Akkoyun, “Avrupa Spor Haftası, geleneksel olarak düzenlenen, çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini artıran önemli bir projedir. Her yıl bu kapsamda, çeşitli spor etkinlikleri düzenlenerek farkındalık oluşturuyoruz” dedi.

Resim

HER ALANDA ŞEHRİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Vali Akkoyun, “Bu yıl da ilimizde, çeşitli spor etkinlikleri düzenleyerek, spor kültürünün tabana yayılmasına katkı sağlıyoruz. Mardin’imizde tarımdan sanayiye, enerjiden ulaşıma, eğitimden sağlığa, kültür, sanat ve spor dahil her bir alanda şehrimizin daha da gelişmesi ve kalkınması için gayret ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Resim

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Ardından Vali Tuncay Akkoyun, 29 Eylül Dünya Kalp Günü etkinlikleri kapsamında, Kalp ve Damar Sağlığı hastalıkları ve önlenebilir kronik hastalıklara dikkat çekmek için İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen bisiklet turu etkinliğinin açılışını gerçekleştirdi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum