Arama
Arama Sonuçları
Vali, adrenalin tutkunlarıyla birlikte motosiklet sürdü
Motosiklet Turu etkinliğine katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, adrenalin tutkunlarıyla birlikte motosiklet sürdü.
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
"Qıris, Doleme, Mende gibi birçok farklı lezzetimiz var"
Yöresel Lezzetler Festivali'ne katılan ve yöresel yemeklerin tadına bakan Hakkari Valisi Ali Çelik, "Qıris, Doleme, Mende ve Doğaba gibi birçok farklı lezzetimiz var. Dışarıdan gelen misafirlerimizi bu lezzetlerle buluşturmamız gerekiyor" dedi.
Hakkari'nin muhteşem dağlarında kayak keyfi sürüyor
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkâri'nin muhteşem karlarla kaplı dağlarında mayıs ayında da kayak yapıldığını belirterek, "Hakkâri’de artık huzur ve sevgi var. Bütün vatandaşlarımıza, Hakkâri’yi görmelerini ve eşsiz doğasını tanımalarını tavsiye ediyorum" dedi.
Off road heyecanına ortak oldu
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Gümüşova Kavlışan Mevkiinde Gümüşova Belediyesi ve Düzce Safari, Off Road ve Spor Kulübü (DÜSOFF) tarafından düzenlenen "10. Yıl Özel Off Road Festivali"ne iştirak etti.
Vali Aslan, rafting heyecanına katıldı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Cumayeri ilçesindeki Dokuzdeğirmen Köyü’nün yanından geçen Büyük Melen Nehri’nde rafting yaptı.
"Hakkâri, özel hazırlanmış bir plato gibi"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentin doğası ve spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vali Çelik, "Hakkari coğrafi olarak inanılmaz bir alan, adrenalin tutkunları için çok değerli. Kanodan, dağ kızağına, yamaç paraşütünden, dağcılık faaliyetlerine ve trekkinge kadar birçok alanda Hakkâri sanki macera severlere özel hazırlanmış bir plato gibi" dedi.
Hakkari’de Kar Festivali heyecanı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte; Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Vakıfbank katkılarıyla düzenlenen Hakkari Mergabütan Kayak Merkezi’nin 5’inci Kar Festivali Açılış Törenine ev sahipliği yaptı.
Erzincan Valisi rafting yaptı
Karasu Nehrinde rafting yapan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yıllar önce aynı sularda rafting yapan Eski Erzincan Valisi Vali Recep Yazıcıoğlu’nu hatırlattı.
“Soğanlı Vadisi'ni duymayan, görmeyen kalmayacak”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "CZN Burak" adıyla bilinen fenomen şef Burak Özdemir ile birlikte her adımda farklı bir güzelliği bünyesinde barındıran Soğanlı Vadisi'nde tanıtım çalışmalarına katıldı.
Siirt’te fıstık gibi festival
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, bu yıl 14-15-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ‘Siirt Fıstık Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.
Bu festival ayağınızı yerden kesecek
Dut’uyla ünlü Tut’ta ‘Bu festival ayağınızı yerden kesecek' sloganıyla düzenlenen Yamaç Paraşütü Festivali'nde adrenalin, heyecan ve eğlence bir aradaydı.