Arama
Arama Sonuçları
“Yüzleşmek için cesur olmalıyız”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerini Hilvan ile sürdürdü. İlçe yöneticilerine tavsiyelerde bulunan Vali Şıldak, “Yaptığınız çalışmaların karşılığını toplumda ölçün, sizi başarılı mı görüyorlar, başarısız mı görüyorlar? Bu gerçekle yüzleşme noktasında cesur olmamız lazım” dedi.
“Iğdır’a hizmet edecek olmaktan büyük bir onur duyuyorum”
Zeytinburnu Kaymakamı iken Iğdır Valiliği’ne atanan Ercan Turan görevine başladı. Vali Turan, “Üç ülkeye sınır olan serhat şehrimiz Iğdır’a hizmet edecek olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum” dedi.
“İnandıktan sonra başaramayacağınız hiçbir şey yok”
AHENK Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 64’üncü okul ziyaretini Manavgat Rukiye-Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdi. Ziyarette öğrencilerle birlikte kitap okuyan Vali Yazıcı, öğrencilerle yalan, dostluk ve kitap üzerine sohbet etti.
Özel çocuklardan Valilik önünde özel gösteri
Engelliler haftası münasebetiyle Nuh Çimento Özel Eğitim Okulu ve Petkim Ortaokulu özel öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri Vali Seddar Yavuz'un katılımlarıyla Valilik Yerleşkesinde gerçekleştirildi.
“İşimi severek yapıyorum”
Lise öğrencileriyle birlikte kitap okuyup sohbet eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, öğrencilerden gelen soru üzerine, “Her işin belli zorlukları var. Ama ben işimi severek yapıyorum” dedi.
Sivil toplum kuruluşlarını dinledi
İzmir Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murtaza Dayanç, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.
Öğrencilerle sınıfta sohbet
Antalya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.
Okuma heyecanlarına ortak oldu
Antalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Emine Ahmet Büküşoğlu Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Kaymakam Hülür, öğrencilerin kitap okuma heyecanlarına ortak oldu.
Miniklerle pasta yaptı
Antalya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Merkez İlkokulu birinci sınıf öğrencileri ile birlikte pasta yaptı.
Anaokulu öğrencilerini hediyelerle sevindirdi
Antalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, bir hafta aranın ardından tekrar okullu olan öğrencileri okuldaki ilk günlerinde hediyelerle sevindirdi.
“Kitap en iyi dost, en sağlıklı arkadaştır”
Antalya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Öğrencilerle sohbet edip kitap okuyan Kaymakam Çam, “Kitap en iyi dost ve en sağlıklı arkadaştır” dedi.
Mucur ile Elmalı kaymakamları yer değiştirdi
Kırşehir Mucur Kaymakamı Faruk Erdem ile Antalya Elmalı Kaymakamı Harun Kazez yer değiştirdi. Her iki kaymakam da yeni ilçelerinde görevlerine başladı.
Cumhuriyet Bayramı’nda kütüphanelerine kavuştular
Akseki Anadolu Lisesi öğrencileri Cumhuriyet Bayramında kütüphanelerine kavuştu.
6 bin öğrenci Aspendos’ta AHENK ile kitap okudu
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AHENK Projesi kapsamında Aspendos Antik Tiyatrosu’nda 6000 öğrencinin katılımı ile düzenlenen, kitap okuma etkinliğine katıldı.
“Satranç oynamayı bilmeyen öğrenci kalmayacak”
Antalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, yeni haftaya öğrencilerle birlikte kitap okuyarak başladı. Öğrencilere satranç takımı hediye eden Hülür, “Akseki’de satranç oynamayı bilmeyen öğrenci kalmayacak” dedi.
49’uncu okul ziyaretini yaptı
AHENK Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelmeye devam eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 49’uncu okul ziyaretini Şehit Özcan Şenol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdi. Meslek liselerinin önemine vurgu yapan Vali Yazıcı, “Meslek liselerinin önemini biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Çünkü meslek liseleri Türkiye’nin geleceğinde çok önemli bir yere sahip” dedi.
'En iyi dostunuz kitap olsun'
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AHENK (Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma) Projesi kapsamında 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının açılması ile birlikte ilk ziyaretini İbradı Necla-Yaşar Duru Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdi. Vali Yazıcı; “Türk gencinin başaramayacağı hiçbir şey yoktur.” dedi.
Vali Kırbıyık, el sanatları festivalinde demir dövdü
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Edirne Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivalinin açılış törenine katılarak, demir dövdü.