Özel çocuklardan Valilik önünde özel gösteri;

Özel çocuklardan Valilik önünde özel gösteri

Engelliler haftası münasebetiyle Nuh Çimento Özel Eğitim Okulu ve Petkim Ortaokulu özel öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri Vali Seddar Yavuz'un katılımlarıyla Valilik Yerleşkesinde gerçekleştirildi....

Resim

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

Programa Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, müdür yardımcıları, valilik personelleri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal etkinlikleri komisyonu tarafından hazırlanan Renkahenk projesi kapsamında Nuh Çimento Özel Eğitim Okulu ve Petkim Ortaokulu özel öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlik büyük beğeni ile izlendi.

İlk olarak Sevgi Bandosu eşliğinde başlatılan etkinlik öğrencilerin beden perküsyonlarını sunmalarıyla devam etti.

Resim

HER DAİM YANINIZDA OLACAĞIZ

Programda günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Yavuz, “Öncelikle engelliler haftasını gönülden kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak her daim yanınızda olmaya, sizlerin ihtiyaç ve sorunlarını çözmeye çalışıyor, sosyal hayata katılmalarınızı, bedensel, psikolojik ve sosyal açıdan gelişmenizi çok önemsiyoruz. Hepinizin bildiği gibi son yıllarda engellilerimize yönelik olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok ciddi adımlar attık ve bu adımları atmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede Eşim ile beraber bu şehirde binlerce engelli ailesini ziyaret ederek onların sorunlarını çözmeye gayret ettik” diye konuştu.

Konuşmaların ardından özel öğrencilerle bir araya gelen ve gösteriyi çok beğendiğini ifade eden Vali Yavuz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek her birini gönülden tebrik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum