Arama
Arama Sonuçları
90 bin kişi inci kefallerinin göçünü izledi
11. Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Van'ın Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, festivale 90 bin kişinin katılım sağladığını belirterek, "Suyun tersine yüzen ve önüne çıkan engelleri aşmaya çalışan İnci Kefallerinin göçünü tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz" dedi.
"Bitlis adeta açık hava müzesi gibi"
Turizm Haftası Kutlama programına katılan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Bitlis adeta doğanın ve tarihin bir araya geldiği bir cennet gibi. Tarih meraklıları için de Bitlis adeta açık hava müzesi gibidir" dedi.
Pansiyonda kalan öğrencilerle yemek
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, okul pansiyonunda kalan öğrencilerle yemek yedi.
Gece yapılan yol açma çalışmalarını denetledi
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ile AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, gece saatlerinde kırsal Akarsu Mahallesinde yağan kardan dolayı ekiplerin yol açma çalışmalarına katıldı.
Kırsal mahallede vatandaşlarla hasbihal etti
Vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ile eşi Nigar Karakuş Kayabaşı, hafta sonunda kırsal Akarsu Mahallesini ziyaret etti.
“Nusaybin, eski Nusaybin değil”
Adı artık festival ve konserlerle anılan Mardin Nusaybin’de düzenlenen Nar Festivali’nde konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, “Nusaybin eski Nusaybin değil. Nusaybin dediğimizde artık aklımıza huzur, kardeşlik, barış ve güven geliyor elhamdülillah” dedi.
Öğrencilerle voleybol maçı yaptı
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, kırsal Akarsu Mahallesi’nde ilkokul ve ortaokulu ziyaret ederek, çocuklarla voleybol maçı yaptı.
Disleksi hastası çocuklarla, yavru balıkları serin sulara bıraktı
Batman Kozluk’ta balık çeşitliliğin artırılması ve akarsulardaki balık popülasyonunun zenginleştirilmesi amacıyla Garzan Barajı ve Garzan Çayına balık salımı etkinliği düzenlendi.
Süleymanpaşa’da Bağbozumu Şenliği
Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü işbirliği ile Bağbozumu Şenliği düzenlendi. Şenliğe katılan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “O kadar güzel topraklarda yaşıyoruz ki ne kadar şükretsek az" dedi.