Arama
Arama Sonuçları
Sorun ve talepleri yerinde dinledi
Mardin Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, Çetinler Mahallesi'ni ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Şahin, onların talep ve sorunlarını yerinde dinledi.
Özel misafirlerini ağırladı
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Saylakkaya Ortaokulu'nda eğitim gören özel öğrenciler, Kaymakam Zikrullah Erdoğan'ın ev sahipliğinde unutulmaz bir gün yaşadı.
Kars’ta Âşık Veysel Senfonisi’ne yoğun ilgi
Kars Belediyesi’nin kültürel, sosyal ve sanatsal etkinlikleri kapsamında Berlin Europa Senfoni Oda Orkestrası ve Erdal Akkaya tarafından düzenlenen “Âşık Veysel Özel Senfonisi” yoğun ilgi gördü.
Soma'da şehit aileleri ve gaziler için örnek kampanya
Manisa'nın Soma ilçesinde gazi ve şehit yakınları için Minnet İndirimi kampanyası başlatıldı. Yüzde 10 indirim uygulanacağını belirten Kaymakam Fatih Akkaya, "Bu kampanya maddiyatla alakalı değil maneviyat ve vatanseverlik sevgimizi arttırmak için hayata geçirdiğimiz bir projedir" dedi.
Tekmanlı çiftin nikah şahidi oldu
Geçmişte Tekman Kaymakamlığı yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Tekmanlı çiftin nikah şahidi oldu.
Erzincan’da ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Karadeniz Haber Ajansı Derneği iş birliğinde düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı, Erzincan’da gerçekleştirildi.
301 madencinin acısı ilk günkü gibi
13 Mayıs 2014'te Soma’da meydana gelen maden kazasında şehit olan 301 maden işçisinin kabirlerini ziyaret eden Manisa Valisi Enver Ünlü, maden şehitlerinin kabirlerine karanfil bırakıp dua etti.
Halk Günü'nde sorunları dinledi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Halk Günü programına katılarak, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını doğrudan dinledi. Vali Özarslan, sorunların çözülmesi için de talimatı verdi.
Sorun tespiti için köylerde inceleme
Çukurca ilçesindeki Akkaya, Çığlı, Gündeş, Narlı ve Üzümlü köylerini ziyaret eden Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köyleri ziyaret ediyoruz" dedi.
Antalya bir bayrak kente dönüşecek
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 275 bin öğrenciye bayrak hediye edildiğini belirterek, “İnşallah Cumhuriyet Bayramımızı kutlarken, 275 bin öğrencimiz evinden bayraklarıyla hem bu coşkuya ortak olacak hem de Antalya’yı bir bayrak kente dönüştürecekler” dedi.
“Bodrum’un hak ettiği yere gelmesi için hep birlikte çalışacağız”
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ile birlikte Bodrum Ticaret Odasında Bodrum İş Dünyasını temsil eden odalar ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi.
Giresun Kalesi’nden şehre son bakış
Giresun Valiliği görevinden Manisa Valiliğine atanan Enver Ünlü, düzenlenen törenle Giresun'a veda etti. Giresun Kalesi’nden son kez şehri seyreden Vali Ünlü, “Buradan ayrılıyorum ama yüreğimi Kümbet’te, Kulakkaya’da bir ağacın gölgesinde bırakıyorum” dedi.
Kuzalan Tabiat Parkı ve Göksu travertenleri ziyaretçilerini bekliyor
Giresun Valisi Enver Ünlü, Dereli İlçesi Alancık Köyü sınırları içerisindeki Kuzalan Tabiat Parkı ile Pınarlar Köyü sınırları içerisinde bulunan Göksu travertenlerinde incelemelerde bulundu.
Soma maden şehitleri, facianın 9. yılında anıldı
Soma maden kazasında şehit olan 301 madenci dualarla anıldı. Soma Maden Şehitliği’nde düzenlenen törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, şehit madenciler aileleri ve protokol üyeleri katıldı.
Gezici Kütüphane depremzedelere hizmet verecek
Eskişehir Vali Yardımcısı Kübra Kurtoğlu Vural, içerisinde 6 bin kitap, bilgisayar, fotokopi makinesi ve kırtasiye malzemelerinin olduğu gezici kütüphaneyi, Valilik meydanından Kahramanmaraş Çadır Kent’e uğurladı.
Köy gençleri ve cami cemaati ile hasbihal
Hakkari Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, Akkaya Köyü Camisinde İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ‘Gençliğe Değer Projesi’ kapsamında köy gençleri ve cami cemaati ile sohbet etti.
“Şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanındayız”
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bitlis Şube Başkanlığı ile Tatvan Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğini ziyaret etti.
“Muhtarlar bizim gözbebeğimiz”
Muhtarlar toplantısına başkanlık yapan Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız bizim gözbebeğimiz” dedi.
Yıldız Dağı yeni sezona hazır
Sivas’ın prestij projesi olan Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, yeni sezonda misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Nasreddin Hoca, Akşehir Gölü'ne maya çaldı
Konya’nın Akşehir ilçesinde düzenlenen 63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nin açılış töreni gerçekleştirildi. Şenlikler kapsamında geleneksel "Nasreddin Hoca'yı şenliğe çağrı", "Kortej yürüyüşü" ve "Maya çalma" etkinlikleri yapıldı.
Kaymakam, her hafta farklı bir okulda bayrak törenine katıldı
Sene başından bu yana görev yaptığı Manisa’nın Soma ilçesinde öğretmen ve öğrencilerin motivasyonlarını yüksek tutmak isteyen Kaymakam Fatih Akkaya, ilçedeki tüm okullarda bayrak törenine katıldı.
Fatih AKKAYA
Soma Kaymakamı