Arama
Arama Sonuçları
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu'dan önemli bir yazı
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, "Dijital Dünyanın Yeni Tehlikesi: Sosyal Medyada İtibar Suikastı" başlıklı bir makale kaleme aldı. Dijital çağın yükselişi ile birlikte sosyal medyada itibar suikastında artış yaşandığına dikkat çeken Mumcu, itibar suikastının tüm ayrıntılarını anlattı.
YİMER, 15 bin 619 hayatın kurtarılmasını sağladı
Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER) 157’nin insan ticareti, aile içi şiddet ve göçmen kaçakçılığı da dahil olmak üzere çeşitli suçlardan mağdur olanlara yönelik acil yardım ve ihbar hattı olarak da hizmet verdiğini belirterek, faaliyete geçtiği günden bu yana 15 bin 619 kişinin, bu merkez aracılığıyla kurtarıldığını bildirdi.
YİMER 157, 15 bin 552 kişinin kurtarılmasını sağladı
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı bünyesindeki Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER 157 Çağrı Merkezi), insan ticareti ve göçmen kaçakçılığıyla ilgili acil yardım ihbarında bulunan 15 bin 552 kişinin kurtarılmasını sağladı.
"Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir"
Şemdinli Hz. Ali Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir. Allah içinizden merhameti, adaleti, ahlakı, sevgiyi hiç eksik etmesin" dedi.
Genel Sekreter, mülki idare amiri Kutluca oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine Mülki İdare Amiri Mithat Can Kutluca atandı.
Hafız Vali 3 fakülte mezunu, 4.’sünde de okuyor
Erzincan'da yapılan yarışmanın Türkiye finalinde yaklaşık 41 yıldır hafız olan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 cüz kategorisinin birincisi olmuştu. 3 lisans bölümü mezunu olan 1970 doğumlu Vali Çiftçi, halen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim hayatını devam ettiriyor.
Ömer Sirkeci
Arsin Kaymakamı
Ünlü sanatçılar Gazze'ye destek için Mardin'de buluştu
Mardin'de düzenlenen "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde sanatçılar eserlerini Gazze'ye destek için söyledi.
Batman, Türkiye-Irak İş Forumu’na ev sahipliği yaptı
İkili ekonomik ilişkileri geliştirilmesi, çeşitli alanlarda iş birliği yapma ve ekonomi ilişkilerini üst düzeye çıkarılmasının hedeflendiği Türkiye-Irak İş Forumu'nda konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, “Arapça, Kürtçe ve Türkçe konuşabiliyoruz. Dillerimiz, kültürlerimiz ve geleneklerimiz birbirileriyle kaynaşmıştır. Bu önemli iş forumunun önümüzdeki yıllar için bir başlangıç olmasını istiyoruz” dedi.
"Kadınlar, burada meslek ediniyor"
ADEM-1’i ziyaret eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Çeşitli alanlarda beceri kurslarının yer aldığı ADEM'ler sayesinde kadınlarımız, meslek edinerek aile bütçelerine katkıda bulunma fırsatı elde ediyor" dedi.
Diyarbakır'da 500 öğrenci hafız oldu
Diyarbakır’da müftülüklere bağlı Kur'an kurslarında öğrenimlerini tamamlayan 300 erkek ve 200 kadın hafız öğrenci için "İcazet Merasimi" düzenlendi. Programa katılan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, öğrencileri tebrik etti.
Türkçe, Arapça ve Kürtçe mevlitli anma
2019 yılında Barış Pınarı Harekâtı sırasında PYD/YPG terör örgütünün Nusaybin ilçesinde yaptığı havan ve roket saldırısı sonucu şehit olan 12 vatandaşın anısına mevlit programı düzenlendi.
Mehmet Ali Kumbuzoğlu
Aksaray Valisi
Nurullah Kaya
Kaman Kaymakamı
Salih Çiğdem
Onikişubat Kaymakamı
Emre Zeyrek
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
Rahmi Bulut
Özalp Kaymakamı
Ali Cemal Altınöz
Çelikhan Kaymakamı
Abdullah Arslantürk
Hopa Kaymakamı
Vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmadı
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde de etkisini önemli derecede hissettirdi. 04:17’de yaşanan ilk depremin ardından Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, 04:30 itibariyle Hilvan sokaklarındaydı.
Çetin Oktay KALDIRIM
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Mustafa Çiftçi
Erzurum Valisi
Kınalızâde Ali Efendi’nin adı parkta yaşayacak
Bir dönem Fatih Sultan Mehmed’e hocalık yapan Isparta’nın yetiştirdiği önemli alimlerden Abdülkadir Efendi’nin torunu Kınalızâde Ali Efendi’nin ismi Hisar mahallesindeki parka verildi.
Mehmet Şirin Altay
Gömeç Kaymakamı
Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Eleşkirt Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Vali Varol, gençlerin etkinliklerine eşlik etti.
Nusaybin. Nasibeyn: Çift Nasipli yer…
Nusaybin, Nasibeyn: Çift Nasipli Yer: Beyaz güller diyarı, zengin diller senfonisi, ilim irfan kenti, dünyanın ilk üniversitesinin kenti, bünyeye güzellikten güzellik katan kent…
14 bin 675 hayat kurtaran YİMER, 7. yılını kutluyor
7 dildeki hizmetinin 7. yılını kutlayan Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER), yedi yıla 2 Avrupa birinciliği, 2 EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) bölge birinciliği, 2 dünya birinciliği sığdırdı. Yedi yılda 17 milyon çağrı alan YİMER, 14 bin 675 hayat kurtardı.
Konya için spor dolu günler başladı
Türkiye’nin ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı, Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla görsel şölen eşliğinde gerçekleştirildi. Unutulmayacak açılış töreninde yaptığı kısa konuşmada Erdoğan, "Tüm emeği geçenleri şahsım, milletim adıma tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Trabzon Valisi: Arap düşmanlığını şiddetle kınıyoruz
Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en fazla turist çeken noktalarından olan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'de Arap turistler üzerinden yapılan olumsuz sosyal medya paylaşımlarına Vali İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tepki gösterdi.