Arama
Arama Sonuçları
Mera ıslah projesine Ani’den start verdi
Kars Valisi Ziya Polat'ın katılımıyla “Mera Islah ve Amenajman Projeleri" kapsamında proje tanıtım ve korunga tohumu dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Buzla kaplı gölde Eskimo usulü balık tuttu
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, buz tutan Çıldır Gölü'nü ziyaret ederek, gölün vazgeçilmez aktiviteleri olan atlı kızak, kar motoru ve Eskimo usulü balık avcılığını deneyimledi.
Kapanan köy yollarındaki çalışmaları inceledi
Kars Arpaçay Kaymakamaı Muhammed Burak Akköz, kapanan köy yollarında devam eden karla mücadele çalışmalarını denetledi. Akköz, "Vatandaşlarımızın ulaşımının kolaylaştırılması amacıyla çalışmalar aralıksız devam ediyor" dedi.
26 mülki idare amiri 'mülkiye müfettişi' oldu
Aralarında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Tosya Kaymakamı Suat Hatam, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural’ın aralarında bulunduğu 26 mülki idare amiri mülkiye müfettişi oldu.
Mustafa Uğur Özerden
Mülkiye Müfettişi
Can Aksoy
Beyoğlu Kaymakamı
İkinci döneme hazırlık
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, eğitimde ikinci dönemin huzur ve güven ortamında sürdürülebilmesi için her türlü tedbirin alınacağını söyledi.
Servis kazasında ölen öğrencinin tabutuna omuz verdi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Arpaçay'da öğrenci servisinin kaza yapması sonucu vefat eden öğrenci Gökhan Polat'ın Karaurgan Köyü'ndeki cenaze törenine katılarak, başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.
Taşımalı öğrenci servisi devrildi: 1 ölü, 14 yaralı
Kars'ın Arpaçay ilçesinde öğrencileri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu 1 öğrenci öldü, 14 öğrenci yaralandı.
Ayhan Durmuş
Ordu Vali Yardımcısı
Sinan ASLAN
Develi eski Kaymakamı
Faruk Erdem
Elmalı Kaymakamı
Alper Faruk Güngör
Dikili Kaymakamı
Onur ŞATIROĞLU
Demre Kaymakamı
Sinan GÜNER
Mülkiye Başmüfettişi