Arama
Arama Sonuçları
Şampiyonların dostluk maçını izledi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Muğla’da düzenlenen Türkiye Ragbi Şampiyonası'nda 1. olan Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 2. olan Arsin Anadolu Lisesi arasındaki dostluk maçını izledi.
Gastronomi şehrine gastronomi merkezi
Gastronomi şehri Hatay’ın eşsiz lezzetleri Antakya’da kurulacak Gastronomi Çarşısı’nda görücüye çıkacak. Odabaşı Mahallesinde 96 metrekarelik 18 iş yerinden oluşacak çarşı, medeniyetler sofrasının lezzetlerini Hataylılara sunacak.
“Hakikati arayan gazetecilere ihtiyaç var”
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi ortaklığında düzenlenen programda protokol üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Öğretmenlerin eğitim seminerine katıldı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, BİL-EN Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı çerçevesinde gerçekleştirilen ve Merkez ilçelerindeki 41 rehber öğretmenin yer aldığı “Öğrencinin Kendini Tanıması ve Hedef Belirlemesi ile Yeteneklerini Keşfetme” seminerine katıldı.
20 bin öğrenci çalışma masasına kavuşuyor
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından planlanarak hayata geçirilen “Her Ev Bir Okul” projesi kapsamında, evinde çalışma masası ve kitaplık bulunmayan hiçbir öğrencinin kalmaması hedefiyle, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından oluşturulan listelere göre tespit edilen 20 bin öğrenci için üretimi yapılan çalışma masaları ve kitaplıkların dağıtımı yapıldı.
Çorum Valiliği'nden 'asansör' açıklaması
Çorum Valiliği, KYK yurdunda arızalanan asansörde 6 öğrencinin mahsur kaldığına yönelik haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Yurtta bulunan kamera kayıtlarının incelendiğini belirten Valilik, 6 öğrencinin sorunsuz bir şekilde asansörden indiğini, asansörün önünde herhangi bir korku ve paniğin yaşanmadığını kaydetti.
“Fındık hayatımızın merkezinde”
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Şenay Ustaoğlu, Trabzon ve Arsin'in önemli gelir kaynaklarından biri olan Coğrafi İşaret Tescilli Arsin Foşa fındığının tanıtımı için düzenlenen Fındık Hasat Töreni'ne katıldı. Vali Ustaoğlu, "Fındık hayatımızın merkezindedir. 500 binin üzerinde ailenin geçim kaynağı fındığımızdan ülke olarak 2.5 milyar dolar civarında ihracat geliri elde ediyoruz. Bol ve bereketli bir sezon diliyorum" dedi.
Ertuğrul Arslan
Keles Kaymakamı
5 ildeki 12 yer 'kesin korunacak hassas alan' olarak ilan edildi
Bolu, Balıkesir, Erzurum, Mersin ve Sakarya'da doğal sit alanı kapsamına giren 12 yer "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edildi.
Valiye meydan okuyan gençler, baltayı taşa vurdu
Halat çekme yarışmasında Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ya meydan okuyan gençler, baltayı taşa vurduklarını geç fark etti.
Efsane Orduspor’dan Vali Sonel’e teşekkür
1967 yılında kurulan, UEFA Kupasında ve Türkiye profesyonel liglerinde ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden, milli takımlara futbolcular kazandıran, ancak yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle amatör kümeye kadar düşen ve liglere katılamayan Efsane Orduspor takımı, Ordu Valisi Tuncay Sonel’in 2,5 yıl süren mücadelesi sonucu Ordu 2. amatör küme ligine katılarak, yeşil sahalardaki yerini almıştı.
Gönül Mutfağı’nda soğan soydular
Hatay İskenderun’da koordinatörlük yapan Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, binlerce depremzedeye hizmet veren Gönül Mutfağı’nda yemek hazırlıklarına yardım etti.
Depremlerdeki can kaybı 45 bini geçti
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD) Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 45 bin 89'a yükseldiği açıklandı.
Yeşilyurt’ta artçı deprem
AFAD Başkanı Yunus Sezer, merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5,6 büyüklüğündeki depremde 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 69 kişinin yaralandığını açıkladı.
“Yüzünüzü güldürebilmenin değeri paha biçilemez”
Bolu Valisi Erkan Kılıç, afetzede çocuklara sosyal destek verilmesi amacıyla hazırlanan ‘Oyun ve Etkinlik’ alanını ziyaret ederek, “Yüzünüzü güldürebilmenin değeri paha biçilemez, iyi ki varsınız" dedi.
Hulusi ŞAHİN
Antalya Valisi
Hüseyin Aksoy
Eskişehir Valisi
Polis Özel Harekât timleri dualarla Suriye'ye uğurlandı
Konya’da görevli Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, törenle Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Suriye'ye uğurlandı.
Darıca’daki Erzurumlular kültür evinde buluşacak
Kocaeli Darıca Erzurumlular Kültür Evi açılış töreni Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
“Bugün Gazi Kars'ın vatan toprağının bir parçası olduğu gündür. Kutlu olsun”
Kars'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102´inci yıl dönümü düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.
Mehmet Zahid Doğu
Kars Eski Vali Yardımcısı
Ertuğ Şevket AKSOY
Marmaris Kaymakamı
Abdullah ASLANER
Silifke Kaymakamı
Salih Altun
Eskişehir Vali Yardımcısı
Fikret DAĞ
Kırıkhan Kaymakamı
Abdullah Küçük
Güngören Kaymakamı