Gastronomi şehrine gastronomi merkezi;

Gastronomi şehrine gastronomi merkezi

Gastronomi şehri Hatay’ın eşsiz lezzetleri Antakya’da kurulacak Gastronomi Çarşısı’nda görücüye çıkacak. Odabaşı Mahallesinde 96 metrekarelik 18 iş yerinden oluşacak çarşı, medeniyetler sofrasının lezzetlerini Hataylılara sunacak....

Resim

ÇARŞININ İNŞAATI SÜRÜYOR

Kadim şehir Hatay'ın kimliğinin önemli parçası olan geleneksel lezzetlerin Hataylılar ve misafirleriyle buluşacağı Gastronomi Çarşısının yapımı hızla devam ediyor. Şehrin önemli bir merkezi haline gelecek çarşının, nisan ayında bitirilmesi hedefleniyor.

Vali Mustafa Masatlı, Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesinde yapımı devam eden 96 metrekarelik 18 iş yeri ile birlikte çocuk parkı ve yeşil alana sahip Gastronomi Çarşısının inşaat alanını yerinde inceleyerek yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Resim

HATAY’A ÇOK YAKIŞACAK

Vali Masatlı’ya çarşının detaylarını anlatan Hatay Vali Yardımcısı Gökay İçen, “En güzel öncesi / sonrasılardan olacak!” dedi. Gökay İçen, “Sayın Valimiz Mustafa Masatlı’nın liderliğinde bölgedeki en güzel Gastronomi Merkezini Hatay’ımıza kazandırıyoruz. 18 restorandan oluşacak Gastronomi Sokağı Hatayı'mıza çok yakışacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum