Arama
Arama Sonuçları
"Batman Türkiye’ye model olacak"
Batman Valisi Ekrem Canalp, Sivil Toplum Merkezi’nin lansmanına katıldı. Vali Canalp, "Batman olarak çok iddialıyız. Diyoruz ki, Batman Türkiye’ye model olacak. Bunun da örneklerini veriyoruz" dedi.
"Kalbinde ve ruhunda hiçbir engel yok"
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, tek başına yaşayan bedensel engelli Menşure Cantürk'ü evinde ziyaret etti. Menşure teyzenin umut dolu olduğunu ifade eden Aydoğdu, "Yürüme engelli ama kalbinde ve ruhunda hiçbir engel yok. Güler yüzü, sevgisi, ilgisi o kadar etkileyici ki, o duygular karşısında hepimiz mahcup olduk" dedi.
“Sorumluluk tespit ettiğim her arkadaşın görevine son vereceğim”
Rize'de kız öğrenci yurdundaki asansör kazası ile ilgili Vali İhsan Selim Baydaş, “Burada sorumlu olan arkadaşlarımızın görevden alınmasıyla ilgili, sorumluluk tespit ettiğim her arkadaşımın görevine son vereceğim” dedi.
Çorum Valiliği'nden 'asansör' açıklaması
Çorum Valiliği, KYK yurdunda arızalanan asansörde 6 öğrencinin mahsur kaldığına yönelik haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Yurtta bulunan kamera kayıtlarının incelendiğini belirten Valilik, 6 öğrencinin sorunsuz bir şekilde asansörden indiğini, asansörün önünde herhangi bir korku ve paniğin yaşanmadığını kaydetti.
Muradiye pedal çeviriyor
16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Van’ın Muradiye ilçesinde bisiklet sürme etkinliği düzenlendi.
“Kaçak yapılaşmaya asla müsaade etmeyeceğiz”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem sonrası Batman’da hayat geçirilecek yeni yapı ruhsatı detaylarına ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Valiliklere nakliye genelgesi
İçişleri Bakanlığı, afetzedelerin taşınmasında fahiş fiyatı engellemek için oda temsilcileri ve sektör paydaşlarıyla yaptığı görüşmeler sonucu nakliye firmalarının taşıma ücretlerini belirledi.
Valiliklerden eşya taşımaya ücret sınırı
Gaziantep Valiliği’nin ardından Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Hatay Valiliği de deprem nedeniyle il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağını açıkladı.
Vali ev taşıma ücretine sınır getirdi
Şehir içi ve şehirler arası nakliye ücretlerinin bir kaç kat artması üzerine Gaziantep Valisi Davut Gül, ev taşıma bedeline azami sınır getirdiklerini açıkladı.