Yurt dışı eğitimden dönen 100 kaymakam deprem bölgesine görevlendirildi;

Yurt dışı eğitimden dönen 100 kaymakam deprem bölgesine görevlendirildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından vali, vali yardımcısı ve kaymakamları afet bölgesine görevlendirerek yaraların hızlı sarılmasını sağlayan İçişleri Bakanlığı, şimdi de yurt dışı eğitimden dönen 108. dönem 100 kaymakamı deprem bölgesine görevlendirdi....

Resim

DEPREM BÖLGESİ MÜLKİ İDARE AMİRLERİNE EMANET

Asrın felaketi depremin yaralarının sarılması için canla başla gece gündüz fedakarca çalışan mülki idare amirlerine, yenileri eklenecek.

İçişleri Bakanlığı’nın koordinatör vali, vali yardımcısı ve kaymakam olarak Türkiye’nin dört bir yanından görevlendirdiği mülki idare amirleri, tüm ülkenin takdirini kazanan önemli işlere imza atarken, yeni görevlendirilen 100 kaymakam da afet bölgesindeki koordinasyona destek sağlayacak.

Resim

YENİ KOORDİNATÖRLER ATANDI

Yurt dışı eğitiminde olan 108. dönem mülki idare amirleri, eğitimlerini tamamlayarak yurda dönerken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kaymakamların tamamını deprem bölgesine görevlendirdi.

Önümüzdeki günlerde depremzedelerin yaralarını sarmak için afet bölgesinde göreve başlayacak olan kaymakamlar, geçici görevle konteyner kentlerin yönetiminde de koordinasyon görevi yapacak.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum