Arama
Arama Sonuçları
Muş, afetlere dayanıklı hale getirilecek
İl Afet Risk Azaltma Planı İzleme Toplantısı'nda konuşan Muş Valisi Avni Çakır, "İlimizdeki afete dayanıksız alanları ve yapıları dönüştüreceğiz. Kısa süre içerisinde güçlendirme çalışmalarına başlayacağız. Muş, afetlere dayanıklı bir il haline gelecek" dedi.
"Dünya ülkeleri İsrail'e tepki göstermeli"
"Filistin Günleri" programına katılan Muş Valisi Avni Çakır, "Filistin halkının yaşadığı katliama dair tüm dünya ülkelerinin İsrail'e tepki göstermesi gerekiyor" dedi.
"Muş muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor"
Doğa harikası Kızılağaç Kanyonu'nda doğa yürüyüşü yapan Muş Valisi Avni Çakır, "Muş muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor" dedi.
"Bu tür etkinliklerin anlamı çok büyük"
6. Lale Festivali'ne katılan Muş Valisi Avni Çakır, "Bu tür etkinlikler semboliktir ama anlamı ve çarpan etkisi çok büyüktür" dedi.
Çiftçiler şenlikte ata tohumlarını takas yaptı
Ata tohumlarının yaşamasını ve geleceğe aktarılmasını sağlamak amacıyla Ordu Fatsa Kaymakamlığı, Fatsa Belediyesi, Fatsa Ziraat Odası ve Organize Yaşam Bölgesi tarafından 4. Tohum Takas Şenliği düzenlendi.
"Muş Ovası çok bereketli topraklara sahip"
Muş Valisi Avni Çakır, yüzde 75 hibeyle çiftçilere yönelik fasulye ve nohut tohumu dağıtım törenine katıldı. Vali Çakır, "Muş Ovası çok bereketli topraklara sahiptir. Bir ilin kalkınmasındaki en büyük etken üretimdir" dedi.
“Biz büyük bir aileyiz”
Muş ASP Spor Kulübü oyuncuları, valilik tarafından kendilerine sağlanan spor malzemeleri için Vali Avni Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
“Durmaz, yorulmaz, pes etmezler; Polis Özel Harekat”
Muş Valisi Avni Çakır, Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Kasım Ermiş ve İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman ile birlikte, Varto ilçesindeki Özel Harekat Kalekolunda görevli kahraman Özel Harekat polisleriyle iftar yaptı.
Kur'an kursu öğrencileriyle iftar yaptı
Muş Valisi Avni Çakır, Ayşe Memiş Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencileriyle iftar yaptı.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
‘Bu sene hiç kar yağmadı’ diyenlere selam gönderdi
Muş Valisi Avni Çakır, Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ile birlikte, İl Özel İdare ekipleri tarafından 10 köy, 22 mezranın ulaşımının sağlandığı Üçevler alternatif grup köy yolunda sürdürülen yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.
Validen ödüllü sorular
Korkut ilçesine bağlı Altınova İlkokulu'nu ziyaret eden Muş Valisi Avni Çakır, öğrencilerle bir araya geldi. Vali Çakır, ödüllü sorularıyla minik yüreklerde tebessüm oluşturdu.
Öğrencilerin iftar heyecanını paylaştı
Muş Valisi Avni Çakır, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile oruç açtı. İftar öncesinde öğrencilerle sohbet eden Vali Çakır, başarının mutlaka çalışmaya bağlı olduğunu söyledi.
Muş'ta sahnelenen operet büyük beğeni topladı
Muş'ta sahnelenen "Arşın Mal Alan Opereti" büyük beğeni topladı. Operetiyi izleyen Vali Avni Çakır, "Harika bir geceydi. Bundan sonra da bu gibi etkinliklerle şehrimize renk katmaya devam edeceğiz" dedi.
60+ Tazelenme Üniversitesi
Muş Alparslan Üniversitesi bünyesinde kurulan "60+ Tazelenme Üniversitesi"nin akademik açılışı törenle yapıldı.
Kahraman jandarmayla iftar açtı
Muş Valisi Avni Çakır, İl Jandarma Komutanlığı ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında kahraman jandarmalarla iftar açtı.
"Birbirimize candan bağlıyız"
Muş Valisi Avni Çakır, Türk Kızılay'ın "Birbirimize Candan Bağlıyız" sloganı ile başlattığı kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla Muş Kan Bağış Merkezine kan bağışında bulundu.
Varto yeni konağına kavuştu
Muş Valisi Avni Çakır, yapımı tamamlanan yeni Varto Hükümet Konağı'nın açılışını yaptı. Vali Çakır, Kaymakam Musa Ayyıldız'dan da bilgi aldı.
Yaban hayvanları için yem bıraktı
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için kırsal bölgelere yem bıraktı.
Tatilin son gününde gönüllerince eğlendiler
Muş Valisi Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar için Güzeldağ Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Çocuklarla oyunlar oynayan Vali Çakır, "Sömestr tatilinin son gününde güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızla beraber kızaklarla kaydık" dedi.
Yaban hayvanlarına yem bıraktılar
Muş Valisi Avni Çakır, vali yardımcıları ve Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız, karla kaplı Varto kırsalında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için bölgeye yem bıraktı. Vali Çakır, “Doğadaki dostlarımızı yalnız bırakmayacağız” dedi.
1600 rakımlı köyde yol açan ekibe tatlı ikram etti
Muş Valisi Avni Çakır, 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyündeki yol açma çalışmalarını inceledi. Vali Çakır, operatörlere tatlı ikramında bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Dondurucu soğuğa rağmen takıma destek oldu
Muş Valisi Avni Çakır, 1984 Muşspor ile Adana 1954'ün maçını dondurucu soğuğa rağmen tribünden izledi. Vali Çakır, karşılaşmayı kazanan Muşspor'u tebrik etti.
Ustalar ve gençler voleybolda buluştu
Muş Valisi Avni Çakır ile Vali yardımcıları Hasan Taş, Cihat Abukan, Mustafa Batuhan Alpboğa, Olimpik Kadın Voleybol Takımı ile maç yaptı.
Vali Baydaş, Ardeşen'e çıkarma yaptı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ardeşen ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ardeşen programı kapsamında ilk olarak Ardeşen Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Baydaş, Kaymakam Ferhat Altay'dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlarla ilgili brifing aldı.
"Dünya için çevre kirliliğini önlemeliyiz"
Muş Valisi Avni Çakır, "İklim ve Çevre Sorunları Temelinde Birlikteyiz" projesinin tanıtım toplantısına katıldı. Vali Çakır, "Dünyanın daha yaşanabilir bir yer olması adına çevre kirliliğini önlenmek son derece önemli" dedi.
Hasköy tamamlandı, sırada Varto var
Muş Valisi Avni Çakır, doğalgaz bağlama törenine katıldı. Törende konuşan Vali Çakır, "Hasköylü hemşehrilerimize hayırlı olsun. Varto ilçesi de kısa sürede doğalgaza kavuşacak" dedi.
"YEDAM'dan yardım alabilirsiniz"
Muş Valisi Avni Çakır, Muş YEDAM'i ziyaret etti. Vali Çakır, "Bağımlılıkla mücadele konusunda YEDAM'dan yardım alabilirsiniz" dedi.
Araç filosuna eklenen iş makinelerini test etti
Muş'ta karla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere 9 iş makinesi, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği filosuna alındı. Araç Teslim Töreni'ne katılan Vali Avni Çakır, yeni araçların karla mücadelede kolaylık sağlayacağını belirterek, iş makinesine bindi ve inceleme yaptı.
Muharrem, artık dışarıda bağımsız gezebilecek
Muş Valisi Avni Çakır, sokağa çıkamayan 13 yaşındaki bedensel engelli Muharrem Geyik'e sürpriz yaparak akülü tekerlekli sandalye hediye etti.