Arama
Arama Sonuçları
Babaannesini son yolculuğuna uğurladı
Hayatını kaybeden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun babaannesi, Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu'nun annesi Seyran Aydoğdu son yolculuğuna uğurlandı.
Yusuf Kaptanoğlu’nun babaanne acısı
Bingöl Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu’nun babaannesi Satı Kaptanoğlu vefat etti.
"15 yaşından beri bel fıtığım var, iyice kötüleşti”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sağlık durumuna ilişkin ve deprem bölgesindeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. "15 yaşından beri bel fıtığım var, iyice kötüleşti. Kontrol edemediğimiz bir durum söz konusu oldu. Ama şu anda biraz daha iyiyim" diyen Soylu, "Bu hastalıkların büyük bölümü genetik zaten. Bakmak lazım, spor yapmak lazım. Öyle bir imkanımız da yok. Kahramanmaraş'ta fizik tedavi görüyorum" diye konuştu.
Güzelyurt Kaymakamı Taşavlı’nın babaanne acısı
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı’nın babaannesi Nazire Taşavlı hayatını kaybetti.
Vali Yardımcısı Taşkın’ın acı günü
Kars Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın’ın 89 yaşındaki babaannesi Ayşe Taşkın yaşlılığa bağlı rahatsızlığından dolayı vefat etti.
Doğuştan engelli Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı
Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, yürümekte ve konuşmakta zorluk çeken ve 'Bu halime şükür' diyen 28 yaşındaki Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı.
Yeni Kaymakam, Milli Mücadele Şehidi Kaymakam'ın nadide fotoğraflarına ulaştı
Konya’nın Bozkır ilçesine yeni atanan Kaymakam Ahmet Berkay Deniz, 1919’da Bozkır Hükümet Konağı’nı savunurken şehit düşen Kaymakam Demir Asaf Bey’in torununun oğluna ulaştı. İzmir’de yaşayan Demir Asaf Bey’in torununun oğlu Ozan Batu’dan şehit kaymakamın bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış nadide fotoğraflarını temin eden Kaymakam Deniz, fotoğrafları tablo yaptırıp makama astı.
Kaymakamın makam aracı sünnet arabası oldu
Malatya'nın Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç'ın makam aracı, şehit Esra Köse Başaran'ın sünnet olan oğlu Yiğit Tuğra'ya tahsis edildi. Yiğit'i tebrik eden Vali Hulusi Şahin, "Düğününde de oynamak inşallah nasip olur" dedi.