Babaannesini son yolculuğuna uğurladı;

Babaannesini son yolculuğuna uğurladı

Hayatını kaybeden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun babaannesi, Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu'nun annesi Seyran Aydoğdu son yolculuğuna uğurlandı....


YAŞA BAĞLI SAĞLIK SORUNLARI YAŞIYORDU

Bir süredir yaşa bağlı olarak sağlık sorunları yaşayan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun babaannesi Seyran Aydoğdu hayatını kaybetti.

Seyran Aydoğdu'nun cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Taht-ı Süleyman Camisinde kılındı.

Resim

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Bitlis Ahlat doğumlu olan Vali Hamza Aydoğdu’yu yalnız bırakmayan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, cenaze namazında saf tutarak merhume için edilen dualara eşlik etti.

Resim

Aydoğdu ailesi ve vatandaşların katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından merhume Seyran Aydoğdu toprağa verildi.

Vali Karaömeroğlu, Vali Aydoğdu ve Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu'na başsağlığı ve taziye dileklerini iletti.

Resim

Vali Aydoğdu da, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu başta olmak üzere cenazeye iştirak eden, acılarını paylaşan ve dua eden herkese teşekkür etti.

Resim

BİTLİS VALİLİĞİ'NE ZİYARET

Babaannesinin cenazesi nedeniyle Bitlis’e gelen Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, cenaze namazı öncesinde Bitlis Valiliği’ni ziyaret etti. Vali Karaömeroğlu’nun misafir ettiği Vali Aydoğdu, valilik şeref defterini de imzaladı.

-----

Merhumeye Allah'tan rahmet sayın valimize başsağlığı ve sabır dileriz... 

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum