Arama
Arama Sonuçları
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
"Mersin, dünyanın en verimli topraklarına sahip"
"Üretim Planlamasında Turunçgil Yol Haritası” Temalı Turunçgil Çalıştayı'na katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Mersin, Çukurova’mız dünyanın en verimli topraklarına sahiptir. Burada yetişmeyen ürün yok" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
2 bin badem fidanı daha toprakla buluştu
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı koordinasyonunda Kaymakam Yunus Ataman, kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla Organize Sanayi Bölgesi ağaçlandırma alanına 2000 adet badem fidanı dikimi gerçekleştirildi.
"Hakkâri'nin her köşesi ayrı cennet"
Hakkari Valisi Ali Çelik, arkasında karla kaplı dağların yer aldığı çiçek açan bir badem ağacının fotoğraf ve videosunu paylaşarak, "Hakkâri; her mevsim başka güzel, her köşesi ayrı cennet" dedi.
Önce fidan dikti, sonra can suyu döktü
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, öğrencilerle birlikte fidan dikti. Önce fidanları toprakla buluşturan Seyhan, daha sonra fidanlara can suyu döktü.
Fidanlar Van’ın bereketli topraklarıyla buluşuyor
Van Valiliği koordinesinde yürütülen fidancılık projesi kapsamında, bugün vatandaşlara ücretsiz 49 bini kiraz, 6 bini vişne olmak üzere 55 bin meyve fidanı daha dağıtıldı.
Vatandaşlara 7 bin 500 fidan dağıtıldı
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı tarafından vatandaşlara 7 bin 500 fidan dağıtıldı. Dağıtım törenine katılan Kaymakam Muammer Köken, "Yeni ürünlerle vatandaşlarımızı tanıştırmak istiyoruz" dedi.
Keşkek taşında buğday ezdi
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Datça Badem Çiçeği Festivali’nde keşkek dövdü. Keşkek taşında buğday ezen Vali Akbıyık, “Muğla’nın değerleri saymakla bitmez. Şu anda 29 coğrafi işaretimiz var” dedi.
Her bir Vanlı için bir fidan dikilecek
Van Valisi Ozan Balcı, 2 milyon 700 bin fidanı Van’ın bereketli topraklarıyla buluşturmak için çalışan fidanlıkta inceleme yaptı. Vali Balcı, Vanlı her vatandaş için bir adet meyve fidanı dikileceğini söyledi.
Umre ödüllü hadis yarışması
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Hadislerle O'nu Anlamak" konulu Gençlik Bilgi Yarışması ödül törenine katıldı. Vali Aydoğdu, “Gençlerimiz dini değerlerini de milli değerlerini de en güzel şekilde öğrenerek tüm dünyaya rol model olacak” dedi.
Şehitlerin isimleri ilelebet yaşayacak
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkaleli 272 şehidin adlarına 272 fidanın toprakla buluşturulduğu etkinliğe katıldı. Vali Makas, Kırıkkaleli son şehit P.Söz. Er Semih Yılmaz adına sedir ağacı dikti.
Resul Tutay
Divriği Kaymakamı
"Anadolu topraklarında üretim gelişecek"
Karaman'da 80 bin 822 adet meyve fidanının toprakla buluşturulacağını belirten Vali H. Engin Sarıibrahim, "Anadolu topraklarında üretimin gelişmesi adına yapılan bu projeleri destekliyorum" dedi.
Konteyner kentte çocuklara bisiklet
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Acıbadem Konteyner Kentte yaşayan depremzede çocukları bisikletle sevindirerek, çocukların moral ve motivasyonlarını artırdı.
10 bin adet badem ve ceviz fidanı dağıtıldı
Van’ın Başkale ilçesinde çiftçileri desteklemek için 10 bin adet badem ve ceviz fidan dağıtıldı.
111. dönemlerde kaymakamlık heyecanı
111. dönem kaymakam adaylarından Mintaha Sarikaya Yenişarbademli, Fuat Sözer Gelendost, Gönül Uçar ise Başçiftlik ilçelerinde ilk kaymakamlık tecrübelerini edinecek.
Gökyüzü Gözlem Şenliği’nde ilk ders
Isparta Valisi Aydın Baruş, yaklaşık 800 yıl önce astronomi eğitimi de verilen Türkiye’nin en karanlık noktalarında biri olan Melikler Yaylası’ndaki Ertokuş Medresesi’nde Gökyüzü Gözlem Şenliği’nin ilk dersine katıldı.
“Van'ı meyve ağaçları ile süsleyeceğiz”
Van Valisi Ozan Balcı, Orman İşletme Müdürlüğü fidanlığında yetiştirilen fidanları inceledi. Vali Balcı, Orman İşletme Müdürü Mehmet Kandilli’den bilgi alarak çalışanlara kolaylıklar diledi.
2.7 milyon meyve fidanı Van’ın bereketli topraklarıyla buluşuyor
Van Valisi Ozan Balcı, vişne, şeftali, nektarin, üzüm, badem, ceviz, erik, kayısı, dut, kiraz, elma ve armuttan oluşan 2 milyon 700 bin meyve fidanının Van’ın bereketli topraklarıyla buluşacağını söyledi.
Osman Sarı
Tokat Vali Yardımcısı
Kanser tedavisi gören Vali Atik, ameliyat oldu
Kanser tedavisi gören Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İstanbul'da başarılı bir ameliyat geçirdi. Bugün taburcu olarak Denizli’ye dönen Vali Atik, “Unutmayın, kanserde erken teşhis hayat kurtarır!” dedi.
Arif OLTULU
Mülkiye Müfettişi
Şeyma POLAT BALAK
Aksaray Vali Yardımcısı
Dr. Hülya Kaya
Yalova Valisi
Tülay Baydar Bilgihan
Burdur Valisi
Mustafa Gözlet
Urla Kaymakamı
Vatandaşlara çam, badem ve defne fidanı
Amasya Gümüşhacıköy Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, Ormancılık Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen programda vatandaşlara çam, badem ve defne fidanı dağıttı.
Doç. Dr. Zülkif Dağlı
Mülkiye Müfettişi