Arama
Arama Sonuçları
Vali Kumbuzoğlu, Yusuf Dikeç pozu verdi
Yaz Spor Okulları’nı ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Paris 2024 Olimpiyatları'nda atış şekliyle gündem olan Yusuf Dikeç'in pozunu verdi.
Erzincanlı şampiyon kızlar havaalanında karşılandı
Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda ülkemize bronz madalya kazandıran Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci; Vali Hamza Aydoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, sporcuların aileleri ve arkadaşları tarafından karşılandı.
“Biz büyük bir aileyiz”
Muş ASP Spor Kulübü oyuncuları, valilik tarafından kendilerine sağlanan spor malzemeleri için Vali Avni Çakır’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
“Her yerde İstiklal Marşımızı okutması dileğiyle”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Çin’de düzenlenen organizasyonda Para Badminton Dünya Üçüncüsü olan milli sporcu Halime Yıldız’ı kutladı.
Badminton takımı oyuncularından sürpriz ziyaret
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Koordinatör Vali olarak görev yaptığı Hatay’ın Samandağ ilçesi Atatürk Anadolu Lisesi Badminton takımını ve antrenörü Tolga Karaçaylı’yı kabul etti.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Dünya ikincisiyle maç yaptı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Para Badminton Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan Halime Yıldız ile badminton maçı yaptı.
Özel sporcu Eren’le masa tenisi
Keçiören Kaymakamı Dr. Mehmet Akçay, özel sporcuların badminton ve basketbol antrenmanlarını izledi. Kaymakam Akçay, özel sporculardan Eren’le daha önce sözleştiği masa tenisi maçını yaptı.
Öğrencilerle badminton oynadı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen badminton kursu antrenmanında öğrencilerle bir araya gelerek, badminton oynadı.
Nusaybin'de 2'inci Diyabet Kampı
Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ve Mardin'de ilk ve tek olma özelliği taşıyan "Mardin Diyabetli Çocuklar Kampı" bu yıl Nusaybin'de ikinci defa düzenlendi.
Engellilerin gösterileri beğeniyle izlendi
Kütahya Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret eden Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Vali Yardımcısı Mustafa Güney ile birlikte engelli vatandaşların gösterilerini izledi.
Cizreli çocuklar ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile eğleniyor
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Merkezim Her Yerde" projesi çerçevesinde Cizre Gençlik ve Spor Merkezi tarafından Düzova köyü ilk ve ortaokulunda öğrenciler için düzenlenen etkinliğe katıldı.
Gençlerle badminton oynadı
Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali, gençlerle bir araya gelerek, badminton oynadı.
"Sporcu fabrikası kuruyoruz”
Spor Van Projesi kapsamında alınan spor malzemeleri törenle gençlik merkezleri, yurtlar ve okullara dağıtıldı.
Öğrencilerle okulun duvarına resim yaptı
Uşak Karahallı Kaymakamı Melih Bulgur, öğrencilerle birlikte Külköy Köyü İlkokulu’nun duvarına resim yaptı.
Geleceğin sporcularının oyunlarına eşlik etti
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Cengiz Topel Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerin bocce, voleybol, dart ve badminton oyunlarına eşlik etti.
“Yine güzel bir mağlubiyet aldım”
Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, öğrencilerin spor oyunlarına katıldı. 4. sınıf öğrencisi Eymen ile yaptığı masa tenisi maçını kaybedince öğrenciye gazoz ısmarlayan Kaymakam Sülün, “Yine güzel bir mağlubiyet aldım” dedi.
Tuğçe’nin badminton antrenmanına eşlik etti
Kastamonu Valisi Avni Çakır, Para Badminton Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Sporcu Tuğçe Çelik'in antrenmanına eşlik etti.
Gençler sporla hayat bulsun!
Malatya Valisi Hulusi Şahin, Battalgazi Belediyesi tarafından “Gençler Sporla Hayat Bulsun” mottosuyla düzenlenen Yaz Spor Kursları açılış programına katıldı.