Arama
Arama Sonuçları
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Gençlerin özgüveni sokaklara estetik katıyor"
Kent merkezinde gezen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şarkı söyleyen sokak sanatçısı gençlerle de sohbet etti. Vali Kumbuzoğlu, "Gençlerin özgüveni şehrin karmaşasına inat sokaklara bir renk ve estetik katıyor" dedi.
Kaymakamdan Beethoven’ın 9. Senfonisi
Bolu Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, orgla Beethoven’ın 9. Senfonisi’nden mini bir kesit sundu. Ankara’da Mülkiye Oda Orkestrası’nda piyano eğitimi alan ancak eğitimi yarım kalan Kaymakam Deniz’in sunduğu kesit, müzik alanındaki kabiliyetini de gösterdi.
Şehit çocuklarının tekvando heyecanına ortak oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, şehit Murat Yıldırım ve Muhammed Önek'in çocuklarının tekvando kuşak bağlama törenine katıldı.
Kars’ta Âşık Veysel Senfonisi’ne yoğun ilgi
Kars Belediyesi’nin kültürel, sosyal ve sanatsal etkinlikleri kapsamında Berlin Europa Senfoni Oda Orkestrası ve Erdal Akkaya tarafından düzenlenen “Âşık Veysel Özel Senfonisi” yoğun ilgi gördü.
Vali çaldı, bozkırın avazı söyledi
Sivas'ta çektiği türkü videolarıyla adını Türkiye'ye duyuran ve bozkırın avazı namıyla gönüllere taht kuran Tarık Kara, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ile türkü söyledi. Vali Şimşek bağlamasını çaldı, Tarık Kara da 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü seslendirdi.
Müzik eğitimine ‘melodika’ desteği
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci ve öğretmenleri ile birlikte, öğrencilerin müzik eğitim materyallerine destek sağlamak amacıyla öğrencilere Melodika dağıttı.
İlçesini tanıtan kaymakam, sesiyle büyüledi
Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Kanal 7’de yayınlayan Gündüz Gece programının konuğu oldu. İlçenin tanıtımını yapan Kaymakam Kayabaşı, izleyicilere de bir sürpriz yaptı. Bağlamasını eline alan Kayabaşı, hem çaldı hem de Mardin türküleri seslendirdi. Sesiyle herkesi büyüleyen Kaymakam Kayabaşı, profesyonellere de taş çıkardı.
Genç kaymakam, ‘riskli yapı kavramı'nı yazdı
111. Dönem Kaymakam Adayı ve Kocaeli Üniversitesi Kamu Hukuku Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Emre Açar, yayınladığı 3 makalenin ardından bir yandan yüksek lisans eğitimine bir yandan deprem bölgesindeki görevine devam ederken edindiği izlenimler ile akademik araştırmaları sonucu yeni bir makale kaleme aldı. Birçok akademisyenin akademik çalışmalarının yer aldığı Adalet Akademisi Dergisi’nin 57. sayısında genç Mülki İdare Amirinin “6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapı Kavramı” başlıklı makalesi yayımlandı.
Hasköy tamamlandı, sırada Varto var
Muş Valisi Avni Çakır, doğalgaz bağlama törenine katıldı. Törende konuşan Vali Çakır, "Hasköylü hemşehrilerimize hayırlı olsun. Varto ilçesi de kısa sürede doğalgaza kavuşacak" dedi.
"Herhangi bir Aralık'ta değil her zaman yanınızdayız"
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Ateş, "Herhangi bir aralıkta değil her zaman yanınızdayız" dedi.
Birlikte türkü söylediler
Özel birey Eyüp Sarsılmaz, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya'yı makamında ziyaret etti. Bağlamasını çalan ve türkü söyleyen Sarsılmaz'a Vali Kızılkaya da eşlik etti.
Vali Çeber, Gaziantep'e gelen bakanlara teşekkür etti
Gaziantep’e gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çiftçilere yönelik mazot ve gübre dağıtımı programına, '100’üncü Yıl Tünelleri' ışık görme törenine ve Galle park emniyet personeline bisiklet dağıtım törenine katıldı. Vali Kemal Çeber, kentte gelen bakanlara teşekkür etti.
Vali, küçük çocuğun ayakkabısının bağcığını bağladı
Öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılı heyecanını paylaşan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, bir öğrencinin ayakkabısını bağlayamadığını görünce minik öğrenciye yardımcı oldu.
Gençler Aşık Veysel'i unutmadı
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 2023 yılının, "Aşık Veysel Yılı" olması nedeniyle ülkemizde çeşitli etkinliklerle anılan Aşık Veysel, memleketi Sivas'ta farklı bir etkinlikle anıldı.
Gece trafik denetimi yaptı
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, jandarma ve emniyet personeli ile uygulama noktalarında gece trafik denetimi yaptı.
Dertlere derman olmaya çalışılıyor
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Koordinatör Vali olarak bulunduğu Adıyaman'ın Besni İlçesi’nde, Güneykaş, Aşağıçöplü ve Çilboğaz köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
'Osmanlı’dan Günümüze Taşra Yönetimi' kitaplaştı
Balıkesir Valiliği Hukuk Müşaviri Dr. Mustafa İlhan, Osmanlı’dan Günümüze Taşra Yönetimi üzerine kitap yazdı. İlhan’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı kitap, ‘Dün Bugün Yarın Yayınları’ndan önceki gün çıktı.
Öğrencilerin oyunlarına eşlik etti
Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Adayazı İlköğretim kurumunu ziyaret ederek, okul bahçesinde bulunan öğrencilerle bir araya geldi.
Geleneksel el sanatları ustaları festivalde buluştu
Malatya’yı ulusal boyutta etkin bir şekilde kültürel ve sanatsal yönden tanıtmak, geleneksel el sanatlarının değerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile 23-24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Malatya Park AVM’de düzenlenecek olan “Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivalinin” açılışı yapıldı.
Palamut ile şenlendiler, horon ile eğlendiler
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından KYK Mahmut Kefevi Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen “Biz Bize Moral Akşamları” etkinliğine katıldı.
Bozkır Kaymakamlığından üniversite gençlerine yemek ve müzik ziyafeti
Konya Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, Türkiye’nin her bölgesinden Bozkır Meslek Yüksekokulu’nda eğitim- öğretim görmeye gelen üniversite gençliğiyle buluştu.
Adını Sultan Abdülaziz’den alan köyde 20. Yayla Şenliği
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Aziziye Köyü 20. Kültür Sanat ve Yayla Şenliği’ne katıldı. Vali Arslantaş, “Şenliğiniz kutlu yarenliğiniz şenlikli olsun” dedi.
Aşık Veysel'in köyünü ziyaret eden Vali Şimşek, bağlama çaldı
İlçe ziyaretlerini sürdüren Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, ünlü halk ozanı Aşık Veysel’in doğduğu bereketli topraklarda öğrencilerle bağlama çaldı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun diyarı, kültürel zenginlikleri ile öne çıkan Şarkışla’yı ziyaret eden Vali, Kaymakam Gökhan Dolaş’tan brifing aldı.