Arama
Arama Sonuçları
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
Fidanlar Van’ın bereketli topraklarıyla buluşuyor
Van Valiliği koordinesinde yürütülen fidancılık projesi kapsamında, bugün vatandaşlara ücretsiz 49 bini kiraz, 6 bini vişne olmak üzere 55 bin meyve fidanı daha dağıtıldı.
"Sıcak odalarınızdasınız diye densizlik edenlere" dedi ve yaşadıklarını anlattı
Van'ın Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu, gece saatlerinde rahatsızlanan ve yoğun kar yağışı nedeniyle hastaneye gidemeyen 72 yaşındaki vatandaşın imdadına yetişti. Yolda çığ tehlikesi atlatan Kaymakam Alimoğlu, "Sıcak odalarınızdasınız diye densizlik edenlere... Gece 23:00'te yola çıktık sabah 06.00'da eve döndük. Her şey anlatılmaz, her şey paylaşılmaz" dedi.
Satranç turnuvası şampiyonlarına ödül
Bahçesaray ilçesiyle özdeşleşen satranç, Van Valiliği ve Bahçesaray Kaymakamlığı tarafından organize edilen turnuvayla ilçeye renk kattı. Vali Ozan Balcı da 4 gün süren turnuvanın ödül törenine katıldı.
Şehit eşine Devlet Övünç Madalyası
Van Valisi Ozan Balcı, Bahçesaray karayolunda 5 Şubat 2020'de meydana gelen çığ felaketinde şehit düşen Jand. Uzman Çavuş Muammer Keskin’in eşi Zeynep Keskin’e Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’nı takdim etti.
Ömer Hilmi Yamlı
Şehitkamil Kaymakamı
Kitap okuyan öğrencilere futbol topu
Van Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu, kitap okuyan öğrencilere futbol topu hediye ederek, yeni kitaplar verdi.
Yılmaz DORUK
Amasya Valisi
Mustafa MASATLI
Hatay Valisi
Üşümesinler diye öğrencilere atkı ve eldiven giydirdi
Van Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu, soğuk kış günlerinde üşümesinler diye öğrencilere atkı, bere ve eldiven hediye etti. Kaymakam Alimoğlu, bere ve eldivenleri öğrencilere bizzat giydirdi.
Bahçesaray'da ceviz üretimi üçte bir artacak
Coğrafi işaretli Van Bahçesaray Cevizi üretimini yaklaşık üçte bir artıracak yeni ceviz fidanları üreticilerle buluştu.
'1 milyon fidan' projesi start aldı
Van Valisi Ozan Balcı, Valilik koordinesinde, Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü 1 Milyon Fidan Projesi kapsamında fidanların toprakla buluşturulduğu fidanlığı inceledi.
Bahçesaray’da satranç şenliği
Yediden yetmişe herkesin satranç oynadığı Van’ın Bahçesaray ilçesinde öğrencilerinin katılımıyla Satranç Turnuvası düzenlendi.
Yatılı ortaokul öğrencilerinin sıkıntılarını dinledi
Van Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu, yatılı ortaokul öğrencilerini ziyaret ederek birlikte yemek yedi. Kaymakam Alimoğlu, öğrencilerle top oynayarak sporlarına eşlik etti.
Eş anlamlı kelimeleri bulup kesen Zilan'a yardım etti
Van Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu, okul ziyaretlerinde öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilerin aktivitelerine eşlik etti.
Ömer Tuğrul KUNDAKÇI
Baskil Kaymakamı
Van'ın tarım ve hayvancılığına yeni destek
Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı’nın başkanlığında yapılan toplantıda kentin tarım ve hayvancılığı için müjde niteliğinde yeni kararlar alındı.
Çatak çayının kenarına oturan Vali: Güzel işler yapacağız
Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Çatak’ın Türkiye’nin ve Van’ın incisi olduğunu, devlet olarak her alanda kalkınması için destek vereceklerini söyledi. 'Yapacağımız güzel işler var' diyen Vali, Çatak'ı birlikte kalkındıracaklarını belirtti.
Onur ALİMOĞLU
Bahçesaray Kaymakamı
Muhammet ÖZTABAK
Yomra Kaymakamı
Onur ŞATIROĞLU
Demre Kaymakamı
Abdullah Selim Parlar
Kahramankazan Kaymakamı
Vahdettin ÖZKAN
Konya Valisi