Arama
Arama Sonuçları
Sur Belediyesi’ne iki bakanlıktan inceleme ve soruşturma
Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret ettiği tespit edilen U.G. adlı şüpheli gözaltına alındı.
Depremde binası orta ve ağır hasarlı olanlar için yeni fırsat
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın tüm aşamalarını birebir takip ettiği Yerinde Dönüşüm Projesi'nin detayları belli oldu. Çalışmaya Şanlıurfa'dan çok sayıda başvurunun alındığı öğrenilirken, proje ile vatandaşa birçok destek ve imkân sunuluyor.
İkinci terörist başından vuruldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü girişinde sabah bombalı saldırı girişiminde bulunan ikinci teröristin başından vurularak etkisiz hale getirildiğini söyledi.
İskilip OSB’ye Vali eli
Samsun valisi iken OSB’lere olan yoğun talebe cevap verebilmek adına yeni OSB’ler kazandırmak ve mevcut OSB’lerin alanlarını genişletmek için yoğun caba sarf eden Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İskilip OSB projesini de mercek altına aldı.
Selden etkilenen ailelere 15 bin TL
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da selden ve su baskınlarından etkilenen ailelere hane başına 15 bin lira yardım yapılacağını açıkladı.
Hatay’ın ihyası için yeni bir dönem başlıyor
Deprem bölgesi olan Hatay’ın ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 17 Temmuz’da başlattığı ‘Yerinde dönüşüm’ projesiyle Hatay yeniden ayağa kaldırılıyor.
“Bir gün bakanlığın konforunu yaşadıysam haram olsun!”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "7 yıla yakın İçişleri Bakanlığı görevi yapıyorum. Hayatımda bir gün bakanlığın konforunu yaşamış değilim. Yaşadıysam haram olsun" dedi.
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak.
Battaniyeler farkındalığın simgesi
Kütahya Valiliği, engelli bireylerin hayatına temas eden, onların hayatlarını kolaylaştıran projelere destek olmaya devam ediyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de engelli ve engelli yakınlarının sosyal hayata ve istihdama katılımını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Afet Farkındalığı ve Eğitimle Engelimi Aşarak Kazanıyorum Projesi.
Kaymakam denetimde ekmeklerin bayat olduğunu görünce fırın kurdu
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki aşevini denetlemeye giden Kaymakam Coşkun Doğan, piyasadan alınıp fakir vatandaşa dağıtılan ekmeğin bayat ve kalitesiz olduğunu görünce fırın kurdu.
Ömer ULU
Odunpazarı Kaymakamı
Ali PARTAL
Osmangazi Kaymakamı
Dr. Mehmet BOZTEPE
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı
İhsan MASKAR
Adıyaman Vali Yardımcısı
Abdulhamit KARACA
Adıyaman Vali Yardımcısı
Adem ARSLAN
Adana Vali Yardımcısı
Ferhat BURAKGAZİ
Adana Vali Yardımcısı